به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باغ کتاب؛ محمد مهدی حیدریان در حاشیه بازدید از مجموعه باغ کتاب ساخت چنین مجموعهای را حاصل تلاش افراد بسیاری دانست و اظهار کرد: اتفاق استثنایی و فوق العادهای در پایتخت افتاده است. تهران علاوه بر اینکه به چنین مجموعهای نیاز داشت، ظرفیت کافی را نیز دارد. امروزه نوع اشتغالات و علایق مردم ظرفیت بالایی در این خصوص ایجاد کرده است.
رییس سازمان سینمایی و سمعی بصری کشور اظهار امیدواری کرد این مجموعه فرهنگی- هنری الگویی برای شهرهای دیگر شود و عنوان کرد: چنین امکاناتی باید در اختیار تمام مردم کشور قرار بگیرد. شکل نگرفتن چنین مجموعههایی تا کنون، اول به دیدگاه و انگیزه مدیریت و پس از آن به امکانات مادی مربوط میشود، ولی باغ کتاب و تاثیر سنجیها آغازی برای ترغیب استانهای دیگر است.
حیدریان با بیان اینکه چنین حرکتهایی در راستای فرهنگی کردن اشتغالات ذهنی و فیزیکی افراد قدم بر می دارد، عنوان کرد: برنامههای باغ کتاب باید به گونهای پایه ریزی شود که تاثیر بلند مدت بر مردم داشته باشد و مخاطب را برای دفعات بعد به این مجموعه بیاورد.
وی ادامه داد: فعالیتهای فرهنگی ای که به علایق مردم نزدیک باشد، در نهایت بر سطح فرهنگی جامعه، مردم و حتی زندگی شخصی افراد تاثیر می گذارد.
رییس سازمان سینمایی و سمعی بصری کشور، شهرها را رو به ماشینی شدن دانست و بیان کرد: شهرها روز به روز مدرن تر و مردم با اشتغال به کار از خود غافل میشوند. برنامههای فرهنگی میتواند آن ها را دعوت به بازگشت به خود کند.
حیدریان در خصوص پردیس سینمایی باغ کتاب، افزود: بهره برداری از فازهای دیگر باغ کتاب و حضور مخاطبین میتواند ارتقا دهنده هنر و استفاده کنندگان هنر باشد.
وی ادامه داد: تسهیل در تردد مخاطبین در رونق و حیات رو به جلو مجموعه نقش موثری دارد.
رییس سازمان سینمایی و سمعی بصری کشور حضور خانوادهها را اصلی ترین سرمایه مجموعه باغ کتاب دانست و افزود: مجموعه سالنهای باغ کتاب کامل کننده ترکیب این مجموعه در حوزه تصویر است. اگر فیلمها برای سلایق مختلف عرضه شود و به بیننده امکان انتخاب داده شود، شاید حق انتخاب اصلی ترین انگیزه حضور افراد شود.
انتهای پیام
نظرات