سیدمهدی مقدسی در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: با نظرسنجیهای صورت گرفته از وزرای دولت یازدهم قبل از معرفی کابینه دولت دوازدهم وزیر خارجه، وزیر نفت، وزیر اطلاعات، وزیر کشاورزی و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیشترین رضایت از عملکرد را دریافت کردند که این امر باعث میشود از سوی مجلس به راحتی رای اعتماد را دریافت کنند.
وی افزود: براساس این نظرسنجی از عملکرد وزرای کشور، کار و راه و شهرسازی نیز رضایت نسبی حاصل شد و باید برای دریافت موافقت و اعتماد مجلس توضیحات بیشتری را نسبت به فعالیتها و برنامههای خود ارائه کنند، به نظر نمیرسد که چالش جدی در این راستا وجود داشته باشد.
مقدسی با اشاره به وزرای جدید کابینه دوازدهم بیان کرد: به نظر میرسد وزیر دادگستری، دفاع و نیرو رای قابل قبولی را از جانب نمایندگان خانه ملت دریافت کنند، بویژه وزیر پیشنهادی نیرو(حبیبالله بیطرف) گزینه بسیار مناسبی برای این وزارتخانه است.
وی تصریح کرد: در کنار نقاط قوت کابینه معرفی شده برخی نکات حائز اهمیت است چراکه انتظاراتی که از انتخاب وزرا میرفت به صورت کامل محقق نشده است و مصداق عینی آن نبود نام هیچ خانمی در بین وزرای پیشنهادی است، در صورتی که انتظار میرفت حداقل نام یک وزیر زن دیده شود.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: انتظار دیگر، انتخاب وزیر قدرتمند برای وزارت آموزش و پرورش بود که این انتظار محقق نشد، همچنین سن کابینه پیشنهادی بالاست و جوانگرایی مورد توجه قرار نگرفته است.
وی با اشاره به وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: گزینه پیشنهادی سابقه دو دوره وزارت و معاونت ریاست جمهوری را در کارنامه کاری خود و جایگاه یک وزیر را داراست و ایده و دیدگاههای قابل قبولی در اقتصاد دارد، اما باید برنامههای خود در حوزه صنعت و معدن را اعلام کند و بر همیناساس روز یکشنبه هفته آینده با حضور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برنامههای خود را تشریح می کند.
مقدسی در خصوص وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس روز گذشته میزبان این وزیر پیشنهادی بود که نیرویی جوان و خوشفکر به نظر میرسد، اما مدرک تحصیلی وی(کارشناسی مهندسی برق قدرت) ابهاماتی را ایجاد کرده است که باید رفع شود و در صورت رفع ابهامات در این راستا با توجه به گرایش به جوانگرایی، از نظر مجلس شورای اسلامی مشکلی پیش رو نخواهد بود.
این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وزرای پیشنهادی به کمیسیونها و فراکسیونهای مجلس جهت ارائه برنامه ها و ارزیابی آن دعوت میشوند تا براساس نقاط قوت و ضعف وزرای دولت یازدهم تصمیمگیری شود، همچنین وزرای جدید نیز برنامههای خود را تشریح کنند و از سهشنبه هفته آینده نیز در صحن علنی مجلس نسبت به بررسی و اظهارنظرها و رای اعتماد اقدام میشود.
انتهای پیام
نظرات