ملیحه اکبری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه شهرستان 500 هزار نفری فردیس حتی از یک تخت بیمارستانی محروم است و سایر سرانهها همچون درمانگاه، داروخانه و مطبهای پزشکی نیز با استانداردها همخوانی ندارند، اظهار کرد: البته دولت یازدهم با اجرای طرح تحول نظام سلامت تا حدودی از بار نگرانیها و هزینههای سنگین درمان کاست اما دسترسی آسان مردم به فضاهای درمانی نیز نباید از کانون اهمیت خارج شود.
این مسئول شهری با تاکید بر اینکه ما انتظار غیرواقعی و عجولانه از وزارت بهداشت نداریم و فشارهای اقتصادی و کمبود بودجه را کاملاً درک میکنیم، عنوان کرد: آنچه در خصوص بیمارستان 160 تختخوابی فردیس به محل گلایه مردم و مسئولان شهری تبدیل شده، پروسه پیچیدهای بوده که در برابر این طرح درمانی قرار گرفته است.
وی افزود: این پروژه در سال 89 و از محل اعتبارات دولتی کلید خورد اما بودجه مذکور به دلیل عدم جذب در بازه زمانی مشخص شده به خزانه بازگشت و بار دیگر در سال 94 تجدید کلنگ زنی شد و اکنون نیز در مرحله دیوار کشی متوقف مانده است.
اکبری ادامه داد: باید در نظر گرفت که شهرداری کرج قطعه زمین 15 هزار مترمربعی را جهت احداث بیمارستان مذکور در اختیار بنیاد برکت قرار داده است و اینجا بحث اتلاف بیت المال نیز مطرح می شود.
این منتخب شورای شهر فردیس خاطرنشان کرد: همچنین این متراژ حداقل فضای مورد نیاز برای احداث یک فضای درمانی 160 تختخوابی است و امکان توسعه آن در آینده مهیا نیست که با افق مهاجرپذیری و رشد بالای جمعیت در شهرستان فردیس سازگاری ندارد.
اکبری با اشاره به سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر رونق تولید، اشتغالزایی و حمایت از بخش خصوصی که اجرا و پیاده سازی آنها در بخش بهداشت و درمان از اوجب واجبات است، اذعان داشت: در شرایطی که فرجام بیمارستان فردیس پس از هفت سال به مرحله دیوار کشی رسیده و با توجه به تعطیلی چند ماهه پروژه افق روشنی را نیز نمیتوان برای آن متصور شد، به نظر میرسد که خلع ید پیمانکار و واگذاری آن به فعالان درس پس داده بخش خصوصی بهترین گزینه روی میز باشد.
عضو شورای اسلامی شهر فردیس در بخش دیگری از سخنانش گفت: صحبتهای بنده در خصوص فقر سرانههای بهداشت و درمان نمایشی و شعارگونه نیست و از کنار تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی البرز برای بهبود وضعیت موجود نیز به سادگی نمیگذریم اما اکنون که زمین، بودجه و حمایتهای محلی و استانی مهیا می باشد، چه دلیل قانع کنندهای برای خواب چندین ساله پروژه حیاتی بیمارستان 160 تختخوابی فردیس وجود دارد و چه پاسخ عادلانهای به گلایههای شهروندان میتوان داد؟!
اکبری اضافه کرد: البته در شرایط کنونی شهروندان فردیسی از امکانات درمانی کرج و تهران بهرهمند میشوند اما باید در نظر گرفت که الزام قانونگذار برای تامین سرانههای درمانی در کانونهای جمعیتی نگرش همه جانبهای را شامل میشود.
وی افزود: تصور کنید که با وقوع زلزله یا آتش سوزی مهیب در شهر نیاز به دسترسی فوری به مرکز درمانی در مقیاس بیمارستان باشد، در چنین وضعیتی آیا بیماران و مجروحان تاب انتقال از یک شهرستان به شهرستان مجاور را خواهند داشت یا خیر؟ بنابراین متولیان امر باید به چارچوبهای کارشناسی و مباحث پدافندی و امنیتی نیز توجه کافی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات