• پنجشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۲:۲۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96050402827
  • خبرنگار : 71530

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران:

توزیع موادمخدر دولتی از گرایش به مخدرهای صنعتی جلوگیری می‌کند

توزیع  موادمخدر دولتی از گرایش به مخدرهای صنعتی جلوگیری می‌کند

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: با کلیت طرح توزیع مواد مخدر دولتی در کشور موافقم اما برای اجرایی شدن آن حتما باید پروتکل و ملاحظاتی وجود داشته باشد .

سید حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص طرح «توزیع مواد مخدر دولتی» گفت: چه بخواهیم، چه نخواهیم یک جمعیتی در کشور مواد مخدر مصرف می‌کنند. از طرف دیگر در خوشبینانه‌ترین حالت افرادی هم که برای درمان اعتیاد مراجعه می‌کنند پس از آنکه مراحل درمانی را طی می‌کنند ممکن است 20 درصد آنها مانایی در پاکی داشته باشند.

وی افزود: اگر فرض را بر این بگیریم که 20 درصد از مراجعه کنندگان برای درمان اعتیاد مانایی در پاکی دارند 80 درصد همچنان پس از درمان هم به مصرف خود ادامه می‌دهند. این در حالیست که ما با پدیده قاچاق مواد مخدر در کشور مواجه هستیم که اقتصاد آن آنقدر قوی است که مشکلات متعددی را در کشور به وجود آورده است تا جایی که مجبور می‌شویم جهت امنیت مرزها اقدام کنیم و شهدایی را نیز در این زمینه تقدیم کرده‌ایم و یا برخی ساختارهای اداری را اصلاح کردیم.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران  در ادامه با بیان آنکه پیش از انقلاب اسلامی در کشور برای تهیه تریاک به افراد کوپن می‌دادند، گفت:  میزان آسیب پذیری این طرح کمتر است به علت آنکه مواد توزیع شده از این طریق مدیریت شده و میزان آن قابل کنترل است.

چلک ادامه داد:  در حال حاضر الگوی مصرف در کشور اصلا مشخص نیست و افراد مصرف کننده در هر زمان مخدر خاصی را مصرف می‌کنند در واقع درگیر چند مصرفی هستند و این مسئله عوارض متعددی را برای فرد مصرف کننده به دنبال دارد و معتقدم با ارائه مواد مخدر دولتی می‌توان از گرایش افراد به سمت مواد مخدر صنعتی جلوگیری کرد.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی  ایران در خصوص آنکه این طرح تا چه اندازه می‌تواند به اقتصاد مواد مخدر و مافیای آن ضربه بزند گفت: وقتی چنین فضایی را ایجاد کنیم که فرد مصرف کننده بتواند از نهاد رسمی با قیمت ارزانتر مواد خود را تامین کند به طور خودبه خودی اقتصاد آن بخش تضعیف خواهد شد. به همین دلیل معتقدم اجرای طرح توزیع مواد مخدر دولتی به ضرر مافیا و به سود مردم خواهد بود.

چلک همچنین  به سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر مورد تایید مقام معظم رهبری و ابلاغ شده توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 85 اشاره کرد و گفت: به موجب این سیاست‌ها چنانچه نتوانیم اعتیاد فردی را درمان کنیم باید آنها را به سمت مصرف مواد مخدر کم گرایش دهیم. به این ترتیب معتقدم اجرای طرح توزیع مواد مخدر دولتی در کشور یک گام در جهت اجرایی کردن سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر در کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۵-۰۵ ۱۵:۲۰

همان مصوبه های مریض دانستن معتاد وحذف حکم اعدام قاچاقچان مواد مخدر برای نابودی جوانان جامعه کافیست شما بجای این قبیل تصمیمات فسادانگیز اعدام را برای قاچاقچیان دانه درشت که با انها برخورد باید بشود مقرر کنید نیاز به توزیع مواد مخدر به هر شکلی ،معضلات عدیده را پایه گذاری نکنید