به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی معاونت میراث فرهنگی، چهارمین نشست کمیته کارشناسی تهیه پرونده ثبت جنگلهای هیرکانی به میزبانی بنیاد سوکو از کشور آلمان و اتحادیه جهانی حفاظت از طبعیت (Iucn) به مدت یک هفته و با حضور هفت نماینده از ایران که منتخبی از دستگاههایی مانند سازمان میراث فرهنگی، سازمان جنگلها و مراتع، حفاظت و محیط زیست، کمیسیون ملی یونسکو ایران و مدیر پروژه تهیه پرونده هیرکانی از دانشگاه تربیت مدرس بودند، برگزار شد.
«علی قمی اویلی»، رئیس گروه میراث طبیعی دفتر ثبت آثار تاریخی در این نشست، هدف از برگزاری آن را بازدید از چند سایت جهانی ثبت شده کشور آلمان که شباهت بسیاری به جنگلهای هیرکانی دارند، دانست و افزود: استفاده از تجربیات کارشناسان آلمانی در فرآیند ثبت پرونده ثبت میراث طبیعی جنگلهای هیرکانی و بهره گیری از تجربیات مدیران پارک های ملی کلروالد، یاسموند، هاینیش از دیگر اهداف این نشست بود.
به گفتهی وی، بررسی ارزشهای برجسته جهانی و نقشهها و نقاط ضعف و قوت مناطق معرفی شده در پرونده جنگلهای هیرکانی در سه روز کاری در جزیره «ویلم» مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام
بررسی نقاط قوت و ضعف جنگلهای هیرکانی برای ثبت جهانی
چهارمین نشست کمیته کارشناسی تهیه پرونده ثبت جنگلهای هیرکانی با هدف بررسی ارزشهای برجسته جهانی و نقاط ضعف و قوت مناطق معرفی شده در پرونده جنگلهای هیرکانی برگزار شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات