• شنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۶ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96043117918
  • خبرنگار : 71491

سرپرست جدید دانشگاه آزاد:

علم و دانش و دینداری در صدر برنامه‌های دانشگاه آزاد قرار می‌گیرد

علم و دانش و دینداری در صدر برنامه‌های دانشگاه آزاد قرار می‌گیرد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه شرط کافی برای سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی "دینداری" است گفت:‌ علم و دانش و دینداری در صدر برنامه‌های دانشگاه آزاد باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر فرهاد رهبر در جلسه‌ معارفه برای تصدی سمت سرپرست دانشگاه آزاد با قدردانی از روسای قبلی این دانشگاه اظهار کرد:‌ امیدواریم از این پس بتوانیم مسیر حرکت دانشگاه آزاد را پرشتاب‌تر دنبال کنیم.

وی ادامه داد: اگر این گزاره را بپذیریم و قبول کنیم دانشجو تضمین کننده هر جامعه‌ای است باید بپذیریم سرمایه دانشگاه امکانات مادی نیست و نیروی انسانی از جمله استاد کارمند و دانشجو سرمایه‌های دانشگاه هستند و ما باید بر روی این افراد سرمایه‌گذاری کنیم.

وی تاکید کرد:‌ اگر امروز برای کشور آبرو عزت و اقتدار می‌خواهیم این آبرو باید از طریق اعضای هیات علمی و دانشجویان میسر شود.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ شرط کافی برای سرمایه گذاری روی سرمایه‌های انسانی دینداری است و دو بالی که ما به اعتلا می رساند علم و ایمان خواهد بود بنابراین باید علم و دانش و دین داری در صدر برنامه‌های دانشگاه آزاد به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

رهبر با بیان اینکه دشمن دریافته است که اگر دانشجو به فضایی غیر از فضای دینی و معنوی هدایت شود، دشمن می‌تواند به اهداف خود برسد گفت: باید برنامه‌ریزی کنیم تا دانشگاه در محیطی آرامی معنوی و اخلاقی فعالیت کند و در عین حال فضای نقد و اندیشه‌سازی نیز در دانشگاه ادامه پیدا کند.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دلیل قرار گرفتن پسوند "اسلامی" در نام دانشگاه این است که دانشگاه آزاد می‌خواهد هم فضای علمی و هم اسلامی ایجاد کند و قاعدتا باید دانشگاه به عنوان جزیی از کل جمهوری اسلامی در راستای هدف جمهوری اسلامی برای دستیابی به تمدن اسلامی حرکت کند و لذا دانشگاه آزاد اسلامی دستیابی به تمدن اسلامی را هدف خود می‌داند.

رهبر در ادامه افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی در عین حال که چابک سازی را دنبال خواهد کرد و تفویض اختیار واحد استانی می‌کند؛ اما این مسئله به این معنا نیست که دانشگاه به صورت جزیره‌ای و ملوک الطوایفی عمل کند و دانشگاه آزاد پیکره واحدی است که در این پیکره واحد همه با کمک هم برای اعتلای دانشگاه برنامه‌ریزی می‌کنیم.

دانشگاه آزاد نباید به عنوان رقیب دانشگاه‌های دولتی باشد

رییس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه دانشگاه آزاد نباید به عنوان رقیبی برای دانشگاه‌های دولتی باشد اظهار کرد:‌در این زمنیه مقداری انعطاف پذیری نیاز است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد مهدی زاهدی ریس کمیسیون آموزش مجلس نیز طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: امیدواریم ترکیب جدید هیات موسس دانشگاه آزاد موجب تجدید قوای هیات موسس و هیت امنای این دانشگاه شود و روح تازه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی دمیده شود.

وی ادامه داد: سه ماهی که دکتر نوریان مسئولیت دانشگاه را داشت سه ماه پرتلاطمی بود که به خصوص به دلیل حذف رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در این دوران برای دکتر نوریان ایجاد نگرانی کرد و احتمالا در حال حاضر ایشان احساس آرامش بیشتری دارند.

وی با تبریک به دکتر فرهاد رهبر به دلیل تصدی ریاست دانشگاه آزاد افزود:‌ دکتر رهبر در مدیریت سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز به خوبی توانستند مسئولیت خود را انجام دهند اما به دلیل اختلاف نظرهایی که وجود داشت  مجبور بودند بعد از دو سال این سمت را ترک کنند.

رییس کمسیون آموزش مجلس اظهار کرد: دکتر رهبر از نظر مدیریت اهل مشورت‌،‌ تدبیر و با فکر هستند و به نباید به دلیل سوابقی که دکتر رهبر در راستای اهداف نظام داشتند ایشان را اهل برخوردهای چکشی بدانیم.

وی تاکید کرد: دکتر رهبر استاد تمام اقتصاد است و شناختی که دکتر رهبر از اقتصاد هم به لحاظ تجربی و هم به لحاظ علمی دارند برکتی است برای دانشگاه آزاد؛ چرا که این دانشگاه باید از وابستگی صد در صدی به شهریه فاصله بگیرد و دکتر فرهاد رهبر در این زمینه توانمندی لازم را دارد که بتواند کارهای بزرگی را انجام دهد.

زاهدی افزود: دانشگاه آزاد دارای افراد متدین و انقلابی است وباید روی این نیروها در دانشگاه حساب باز شود چرا که آنها می‌توانند بازوان قوی برای کارهای علمی و آموزشی در دانشگاه ازاد اسلامی باشند.

رییس کمسیون و آموزش مجلس گفت:‌ دانشگاه آزاد باید تغییر نگاهی در حوزه آموزش داشته باشد و نباید به عنوان رقیبی برای دانشگاه های دولتی شناخته شود.

وی با تاکید بر ضرورت افزایش کارآموزی و مهارت آموزی در بین دانشجویان و کاهش همزمان دغدغه بیکاری بعد از فارغ‌التحصیلی خاطرنشان کرد: توسعه شرکت‌های دانش بنیان با حمایت از تشکیل‌ استارتاپ‌های دانشجویی به ویژه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی کار بسیار مناسبی است و برای اینکه این استارتاپ‌ها فعال شوند نیاز به ایجاد شتاب‌دهنده‌ها است و لازم است در تهران حتما این شتاب‌دهنده‌ها ایجاد شود

دکتر زاهدی در پایان خاطرنشان کرد: ثمره این کار این است که دانشجویان تحصیلات تکمیلی احساس می‌کنند با اینکه هنوز فارغ التحصیل نشده‌اند در دوران دانشجویی کارآفرینی می ‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha