• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96032413746
  • خبرنگار : 71456

هواپیمای سوپرسونیک ناسا یک گام به پرواز نزدیک شد+فیلم

هواپیمای سوپرسونیک ناسا یک گام به پرواز نزدیک شد+فیلم

ناسا به دنبال دریافت پروپوزال‌های معتبر از شرکت‌های مختلف جهت تولید هواپیمای سوپرسونیک مورد نظرش است و در نظر دارد اوایل سال آینده فراخوان خود را به طور رسمی منتشر کند.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، ناسا در پروژه‌ای موسوم به "حمل و نقل سوپرسونیک بی‌صدا" (QueSST) به دنبال ساخت هواپیماهایی با صدای بسیار پایین‌تری نسبت به هواپیماهای سوپرسونیک دیگر است و امیدوار است نخستین پروازهای آزمایشی "هواپیماهای ایکس"(X-plane) سوپرسونیک با صدای پایین، در سال 2021 انجام شوند.

شرکت لاکهید مارتین نیز در حال کار بر روی طرح ابتدایی این سامانه است و امیدوار است نمونه نمایشی آن را بسازد اما ناسا عرصه را برای شرکت‌های دیگر بازگذاشته تا آن‌ها نیز طرح‌های خود را در این زمینه ارائه دهند.

این آژانس فضایی امیدوار است به بوم صوتی60 dBA  پایین‌تر از هواپیماهای سوپرسونیک مانند "کنکورد"(Concorde) برسد. ناسا در نظر دارد ماه اوت فراخوان کامل خود مبنی بر دریافت پروپوزال‌های مطلوب برای ساخت این هواپیما از سوی شرکت‌های مختلف را منتشر کند.

این آژانس فضایی به دنبال گزینش طرح‌هایی برای طراحی، ساخت و پرواز آزمایشی یک هواپیمای ایکس است و در سال 2018 با ارائه‌دهنده بهترین پروپوزال قرارداد خواهد بست.

چندین دهه‌ است که ناسا بر روی ساخت یک هواپیمای ایکس سرنشین‌دار سوپرسونیک مطالعه می‌کند و پس از بستن قرارداد در سال 2018 با شرکتی که بهترین پروپوزال را در این زمینه ارائه دهد، در سال 2019 طرح تیم برنده با دقت بالا بازبینی خواهد شد تا به واقعیت نزدیک‌تر شود.

 این آژانس سپس به دنبال انجام نخستین آزمایش‌های هواپیمای ایکس سوپرسونیک در چهار ماهه نخست سال 2021 خواهد بود.

آزمایش‌های نمونه نمایشی(دمو) این هواپیما در دو مرحله در "مرکز تحقیقات پرواز آرمسترانگ" واقع در کالیفرنیا و در نهایت در "پایگاه نیروی هوایی ادورادز" انجام خواهد شد.

در مرحله نخست بر روی ساخت، بررسی و بسط پرواز سوپرسونیک برای اواخر سال 2021 و در مرحله دوم بر روی ارزیابی صوت پایین آن تمرکز خواهد شد.

ناسا امیدوار است این هواپیما با تغییرات موجود در مقررات سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده سازگاری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha