• دوشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96022516249
  • خبرنگار : 71415

اتحادیه اروپا از ونزوئلا خواست به خشونت علیه معترضان پایان دهد

اتحادیه اروپا از ونزوئلا خواست به خشونت علیه معترضان پایان دهد

اتحادیه اروپا از مقام‌های ونزوئلا خواست تا استفاده از خشونت علیه معترضان صلح طلب مخالف دولت را متوقف کند و همچنین اظهار آمادگی کرد که به این کشور برای عبور از بحران سیاسی اخیر خود کمک کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کردند: خشونت و استفاده از زور باعث حل بحران در ونزوئلا نخواهد شد.

آنها گفتند: باید به حق مردم ونزوئلا از جمله حق آنها برای تظاهرات صلح آمیز احترام گذاشته شود و ضروری است که همه طرفها از اقدامات خشونت آمیز بر حذر باشند.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا که در نشستی در بروکسل حضور یافته بودند در این بیانیه تاکید کردند: اتحادیه اروپا کاملا متعهد به کمک به ونزوئلا برای یافتن راه حل‌های صلح آمیز و دموکراتیک بوده و آماده استفاده از همه ابزارهای ممکن برای کمک کردن است.

این در حالی است که در دور جدید اعتراضات ضد دولتی در ونزوئلا که بیش از یک ماه ادامه یافته است، تا کنون دست کم ۳۸ نفر کشته و بیش از ۷۵۰ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha