پرویز سروری در گفتوگو با ایسنا، در بررسی مسائل مطرح شده مدیریت شهری در اولین مناظره کاندیداهای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اولین مناظره این دوره نسبت به مناظرههای دوره گذشته رو به جلوتر بود گفت: مناظره اول چالشی، شفاف، بسیار چشمگیر و جذاب بود هرچند من معتقدم نامزدهای اصلاحطلب به دلیل آنکه دولت مستقر را در دست دارند طبیعی است که کارنامه خود را به طور فربه و شفاف بیان کرده و از آن دفاع کنند؛ اما در برخی موارد احساس میشد که فرافکنی وجود دارد و تلاش نامزدهای اصلاحطلب برای حاشیهسازی مانع از طرح سوال در مورد کارنامه خودشان بود.
وی با بیان اینکه در این مناظره تلاش شد که کارنامه دولت را با کارنامه شهرداری مقایسه کنند تصریح کرد: این در حالی است که این مناظرهها برای انتخاب شهردار نبود بلکه مردم میخواستند با طرح سوالات دولتی و ملی، دولت خود را انتخاب کنند.
رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران ادامه داد: کارنامه شهرداری بسیار موفق است به گونهای که شخصیتهای سیاسی که به تهران سفر میکنند غالبا تهران را بسیار مدرن و زیبا توصیف میکنند که قابل رقابت با شهرهای پیشرفته اروپایی است و هرچقدر نامزدها بر روی این مسائل تمرکز کنند آورده منفی برای آنها دارد.
سروری در مورد موضوع پسماند و تفکیک زباله با بیان اینکه در طول روز دو بار زبالههای سطح شهر جمعآوری میشود و موضوع تفکیک زباله در حد قابل قبولی است اما تا حد مطلوب فاصله داریم، گفت: تولید برق از زباله استارت خورده است، اما هرچند نقطه امیدبخشی برای آینده است اما تولید کامپوست از زباله نیز در حال انجام است.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران در عرصههای مختلف همچون حفر تونل، ساخت مترو، ساخت اتوبان و ... فعالیتهای چشمگیری داشته است، گفت: در زمینه برج سازی انتقادات زیادی به شهرداری تهران میشود اما واقعیت این است که 60 الی 70 درصد برجهای غیرمتعارف و ناایمن که عمده آنها حتی فاقد پروانه هستند، در زمان شهرداری افرادی همچون کرباسچی، الویری و ملکمدنی بوه است و در زمان 12 سال مدیریت شهری فعلی در حدود 200 برج ساخته شده که آنهم براساس طرح جامع و طرح تفصیلی و براساس مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی بوده است که چند وزیر دولت در آن عضو هستند.
رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرسازی پازلی است که شورای معماری و شهرسازی آن را طراحی کرده است، در مورد انتقادات مطرح شده درخصوص هزینههای پل صدر گفت: هر مدیری میتواند بگوید که ساخت پل، تونل، مترو و... درست نبوده و آن آرایشی که من میگویم درست است، اما واقعیت این است که پل طبقاتی صدر از نظر فنی در شورای شهر و کمیسیونهای مربوطه تصویب شده و براساس مطالعات دقیق لزوم ساخت آن احصا شده است و این در حالی است که پل صدر یکی از شاهکارهای معماری کشور است که در دنیا جوایز مختلفی را از آن خود کرده است.
انتهای پیام
نظرات