همه باید منتظر آمدن دکتر بهروز امینی باشند؛ داروساز محققی که داروی ضدسرطان تولید کرده و قرار است مهدی هاشمی نقش او را ایفا کند. حالا در یک سالن پُر از بنرهای دکتر بهروز امینی، مهدی هاشمی بیش از پنج بار مسیر در ورودی تا سن را طی میکند تا بالاخره این سکانس به تایید کارگردان برسد.
سعید سلطانی (کارگردان) انتهای سالن همایش نشسته است؛ خوش اخلاق و جدی مدام تاکید میکند که همه باید با هم هماهنگ باشند و همین هماهنگ شدن هم کمی زمان میبرد.
در این فرصت به سراغ علی آشتیانیپور (تهیهکننده) میرویم تا با او درباره اولین تجربه تهیهکنندگی یک سریال تلویزیونی گفتوگو کنیم؛ میگوید: فکر میکردم تهیهکنندگی سریال کار سادهتری باشد اما الان که با سریال «در جستوجوی آرامش» تهیهکنندگی سریال تلویزیونی را تجربه میکنم متوجه شدهام که سریالسازی سختیهای خودش را دارد و انرژی زیادی میطلبد.
تهیهکننده سریال «در جستوجوی آرامش» با اشاره به تجربه همکاری با سیما ادامه میدهد: یکی از موضوعاتی که از ابتدا نگران آن بودم این بود که عدم همراهی تلویزیون من را در این مسؤولیتی که پذیرفتهام تنها بگذارد اما خوشبختانه تاکنون مدیران تلویزیونی همکاریهای لازم را با ما داشتهاند و نگذاشتهاند که خجالتزدهی تیم این سریال شوم. همکاری مدیران تلویزیونی با سریال «در جست وجوی آرامش» باعث شده است تا کار را جدیتر بگیریم و استانداردهای لازم برای سریالسازی را فراهم کنیم.
آشتیانیپور همچنین درباره تعدد لوکیشنهای سریال «در جستوجوی آرامش» میگوید: این کار نزدیک به ۱۴۵ لوکیشن دارد. این تعداد لوکیشن کار را برای ما بسیار سخت کرده است و امیدوارم که بتوانیم از عهده آن بربیاییم. از طرفی تعدد لوکیشنها به نوعی از محاسن این سریال محسوب میشود؛ چرا که تنوع را برای مخاطبان بالا برده است.
تهیهکننده سریال «در جستوجوی آرامش» با اشاره به قصه این سریال ادامه میدهد: این مجموعه داستان یک محقق داروساز را روایت میکند که دغدغههای لازم برای پیشرفت ملت و مملکت خودش را دارد. طبیعتا بر سر راه او موانع و مشکلات زیادی وجود دارد ولی در نهایت از عهده آنها برمیآید. در کل با توجه به متن خوبی که در اختیار داریم و همچنین بازیهای خوبی که ارائه میشود تصور میکنم که سریال «در جستوجوی آرامش» یکی از مجموعههای پُرمخاطب تلویزیون بشود.
همچنین مهدی هاشمی هم که نقش «دکتر بهروز امینی» را ایفا میکند، درباره ارزیابی سریالهای تلویزیونی و تجربه حضور در سریال «در جستوجوی آرامش» میگوید: پیشنهادهایی که به ما میشود خوب و بد دارد. ما که نمیتوانیم بیکار در خانه بشینیم و پیشنهادهای خوب را کار میکنیم. به هر حال تلویزیون در چند سال اخیر خصوصاً در رقابت با کانالهای جهانی، کارهای خیلی خوبی ارائه نداده و تماشاگر را آنطور که باید راضی نکرده است.
او با بیان اینکه یکی از مشکلات این است که متنها به ویژه در کارهای مناسبتی تند نوشته میشوند، ادامه میدهد: مدیران باید جلوتر حرکت کنند؛ به عنوان مثال اگر قرار است سریال مناسبتی ساخته شود باید از قبل بگویند که نویسندگان متن را بنویسند، این متن بازنویسی شود و وقتی همه چیز آماده بود کار را شروع کنند؛ این در حالی است که کارها تند انجام میشوند و در نتیجه کارهایی با کیفیت پایین تولید میشوند.
آن روز با حضور مدیر شبکه پنج سیما در یکی از لوکیشنهای پروژه «در جستوجوی آرامش»، از نزدیک در جریان روند ضبط این سریال قرار گرفت. داریوش فرهنگ نیز که در صحنه حاضر بود با مدیر شبکه پنج سیما درباره ایفای نقش در پروژه تلویزیونی «در جست و جوی آرامش» به گفتوگو پرداخت.
مجموعه تلویزیونی «درجستوجوی آرامش» یک اثر خانوادگی ۴۰ قسمتی است که ضمن روایت قصه اصلی، روابط عاطفی و انسانی بین خانواده و دوستان را به نمایش میگذارد.
تهیهکننده این مجموعه خلاصه داستان «در جسنتوجوی آرامش» را اینگونه روایت میکند که داستان درباره شخصیتی به نام دکتر بهروز امینی است که از دانشمندان و پژوهشگران حوزه داروسازی در ایران است. او هم خانوادهای مثالزدنی دارد و هم در حرفهاش موفق بوده و بعد از ۲۰ سال تلاش مداوم توانسته در راستای تولیدات ملی و دانشبنیان، دارویی برای درمان سرطان تولید کند که مشابه خارجی ندارد. بعد از تولید دارو، جامعه پزشکی برای بهروز امینی جشنی برپا میکند و نام او و شرکتش در سراسر جوامع پزشکی جهان میپیچد، اما یک اتفاق همه معادلات دکتر امینی را به هم میریزد و آبرویش را در معرض خطر قرار میدهد!
در مجموعه تلویزیونی «در جستوجوی آرامش» مهدی هاشمی، فرشته سرابندی، داریوش فرهنگ، پژمان بازغی، محمد متوسلانی، حدیث میرامینی، کمند امیرسلیمانی، زهرا سعیدی و ... ایفای نقش میکنند.
انتهای پیام
نظرات