• سه‌شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95121711461

اولین اظهارات حیدریان پس از حکم / «نباید از تغییر هراس داشته باشیم»

اولین اظهارات حیدریان پس از حکم / «نباید از تغییر هراس داشته باشیم»

محمد مهدی حیدریان گفت:«گرچه من ترجیح می‌دادم در همان مسولیت مشاوره‌ای وزیر به وزارتخانه و به سینما کمک کنم، همانطور که در سه ماه گذشته این کار را کرده‌ام اما به هر حال اقتضای مسایل اینگونه شد که از نزدیکتر کمک کنیم تا سینما به آن برنامه تحولی برسد از رئوس این برنامه تحولی، نگاه سیستمی و عملکرد سیستمی است.»

به گزارش ایسنا،اولین جلسه شورای مدیران سازمان سینمایی 16 اسفند ماه پس از حضور ریاست جدید سازمان سینمایی، محمد مهدی حیدریان در همایش استان‌ها در دفتر سازمان سینمایی تشکیل شد.

طبق گزارش رسیده از روابط عمومی سازمان سینمایی، جلسه با قرائت آیاتی از قران مجید آغاز شد و سپس ریاست جدید سازمان سینمایی از زحمات چند سال گذشته دکتر ایوبی تشکر کرد و گفت:ایشان در شرایطی مسئولیت را پذیرفتند که سینما مشکلات زیادی داشت اما توانست با نگاه از بیرون سینما مشکلات را دریابد و این خود فرصتی بود برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌هایی که مورد نیاز سینما بود و الحمدلله بخشی از برنامه‌های دولت تدبیر و امید در حوزه سینما به کمک شما مدیران و ریاست ایشان عملیاتی و محقق شد.

محمد حیدریان در ادامه خاطرنشان کرد: اما در جهت اجرای اهداف  و اولویت‌های اعلامی از سوی وزیر محترم و برنامه‌های ایشان، سینما در این دولت نیازمند یک تحول همه جانبه و مهم بوده و هست و برای این تحول باید برنامه داشت و  باید این برنامه تحولی به سرعت موجب اتفاقاتی در حوزه سینما شود تا ما نقش واقعی‌مان را در سینما ایفا و سهم‌مان را در جهان پیدا کنیم.

او با بیان اینکه "لازمه تحقق این برنامه تحولی، هماهنگی همه بخش‌های یک سازمان و همسویی با یکدیگر و به معنی واقعی سازمانی حرکت کردن است"، ادامه داد: ما در حال تکمیل و ارائه این برنامه تحولی هستیم اما بخش‌هایی از آن  و رئوس آن را مرور می‌کنیم تا دوستان در تدوین نهایی آن هم نظر دهند و هم مشارکت کنند.

حیدریان گفت: گرچه من ترجیح می‌دادم در همان مسولیت مشاوره‌ای وزیر به وزارتخانه و به سینما کمک کنم، همانطور که در سه ماه گذشته این کار را کرده‌ام اما به هر حال اقتضای مسایل اینگونه شد که از نزدیکتر کمک کنیم تا سینما به آن برنامه تحولی برسد،از رئوس این برنامه تحولی نگاه سیستمی و عملکرد سیستمی است.

وی در ادامه به رئوسی از این برنامه اشاره و توضیح داد: نظارت مستمر بر عملکرد  خودمان و دیگران، سبک سازی سازمان و رفتن به سمت تحقق نظام صنفی  هنری و واگذاری بیشتر مسئولیت‌ها به فعالان، افزایش سهم بیشتر فرهنگی و اقتصادی در سینمای جهان، زمینه‌سازی برای طراحی و تحقق نهضت تولید محتوا، همسویی آیین‌ها و جشنواره‌ها در سطح منطقه‌ای- ملی و جهانی با اهداف و برنامه‌های سینمای کشور، همسویی نگاه حمایتی و تشویقی  در همه سطوح با اهداف برنامه سینمای کشور، تحقق هماهنگی میان ارشاد و سایر سازمان‌های موثر و فعال در حوزه فرهنگ  با تمرکز مسئولیتهای ارشاد به عنوان متولی فرهنگ عمومی و رفع ناهماهنگی‌های قبلی از جمله رئوس این برنامه‌هاست.

حیدریان "گسترش بازار محصولات سینما اعم از اکران، نمایش خانگی و داستانی، مستند و فیلم کوتاه و همزمان گسترش بازار فعالیت و رشد کیفی آنها و در نتیجه رونق صنعت سینما با این الگو که منجر به  کاهش دغدغه اشتغال سینماگران کشور خواهد شد" را از دیگر روس برنامه‌ها برشمرد و تاکید کرد: رونق بخشی به بازار تولید و مصرف محصولات سینمایی در کشور  از دیگر روس برنامه‌هاست که لازمه آن تحقق زیر ساخت‌ها است.

رئیس جدید سازمان سینمایی با بیان اینکه " نباید از تحول و تغییر هراس داشته باشیم"، گفت: طبیعی است هر تحولی و هر برنامه‌ تحول‌خواهانه ممکن است در ابتدا با موانع و مقاومت‌هایی روبرو شود که باید با همان نگاه سیستمی و حرکت کاملا هماهنگ میان بخش‌ها و مدیریت‌ها این دغدغه‌ها را بر طرف کرد.

وی از مدیران خواست که این برنامه ، محور همکاری‌های آتی ما با یکدیگر و همسویی سینماگران با ما باشد.

حیدریان همچنین از اهمیت حضور فعالان و صنوف در تصمیم‌سازی‌ها یاد کرد و خبر داد: از جلسه آتی مدیر عامل خانه سینما که فعالیت همه صنوف را نمایندگی می‌کند، برای حضور در جلسات دعوت خواهد شد تا همه برنامه‌ها بتوانند همسو با نگاه و رویکرد وزیر محترم که طراحی و اجرای برنامه جامع نظام صنفی هنر  است، همراه و هماهنگ باشد.

رئیس سازمان سینمایی همچنین به حضور دو روز گذشته خود در جلسه شورای اجرایی برگزاری جشنواره‌ی جهانی فیلم فجر اشاره کرد و گفت: برگزاری با شکوه این جشنواره با توجه به تلاش‌های ارزشمندی که اقای میرکریمی و همکارانشان انجام داده‌اند، اولین اولویت پیش‌روی سازمان سینمایی است که باید همه معاونت‌ها و موسسات در این جهت  به برگزاری این جشنواره کمک کنند.

در حالی خبر رسمی از سوی سازمان سینمایی منتشر شده است که به اسامی مدیران حاضر در این نشست اشاره‌ای نشده است اما طبق عکس منتشر شده، علیرضا تابش، حبیب ایل‌بیگی،ابطحی،سیدصادق موسوی،محمدمهدی طباطبایی‌نژاد،حیدری خلیلی،محمد حیدری و.... از جمله مدیران حاضر در این نشست بودند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۲۲:۴۵

هردم ازاين باغ بري مي رسد. متاسفانه تجربه مديران امتحان پس داده در معاونت سينمايي نمي تواند در روند شكوفايي خانواده سينماي ايران موثر باشد ، اقاي حيدريان در سال هاي طلايي دوره وزارت آقاي خاتمي، تاشهايي رابا همفكران خود انجام دادند اما به جز ترزيق پول هاي دولتي و ساخت چند ده فيلم با حمايت بنياد فارابي و سينماي تجربي توفيق چنداني نداشتند و البته وقتي پول هاي باد آورده سينمايي از دست رفت رمق سينماي ايران هم كشيده شد. تاكنون هيچ يك از مسئولان سينمايي نتوانسته اند ساختار توليد پويال و خودكفا را در سينماي ايران احيا كنند .بنظرم بايد در باره سينماي بخش خصوصي قبل از انقلاب پژوهشي صورت گيرد كه چه عواملي در موفقيت اين فيلم ها موثر بود؟ و چگونه بخش خصوصي بدون حمايت دولت توانست سرپا بايستد و در رونق سينما موفق باشد.