به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، ناسا موشک مورد نیاز، وسایل و حسگرهای مورد نیاز را تامین کرده و این ماهواره را از پایگاه کیپکاناورال فلوریدا به فضا خواهد فرستاد.
این فضاپیما پس از پرتاب در جو زمین و زهره مانورهایی برای حفظ جاذبه و تنظیم مصرف سوخت انجام میدهد و پس از انجام این مانورها این مدارگرد با گذر کردن از عطارد و پس از طی 72 درصد از فاصله 150 میلیون کیلومتری(108 میلیون کیلومتر) زمین تا خورشید، کار خود را آغاز خواهد کرد و هر 168 روز، یک بار به دور خورشید میگردد.
این مدارگرد خورشیدی در این فاصله گرمایی 13 برابر آنچه زمین از خورشید دریافت میکند را تحمل کرده و بعلاوه در برابر انفجارهای قدرتمند ذرات اتمی موجود در جو خورشید مقاوم خواهد بود و به همین دلیل در ساخت آن از مواد فوقالعاده مقاوم و بادوام استفاده شده است.
آژانس فضایی اروپا اعلام کرده است که عمر این مدارگرد هفت سال است و با زاویه 25 درجه نسبت به خط استوای خورشید به دور آن میگردد و در صورتی که قرار به افزایش ماموریتهای آن باشد با گرفتن کمک جاذبهای بیشتر از زهره در مدار 34 درجهای خط استوای خورشید قرار خواهد گرفت تا بتواند اهداف متفاوتی از این ماموریت را دنبال کند.
این مدارگرد برای اولین بار اطلاعاتی در رابطه با قطبهای خورشید ارسال خواهد نمود و به منجمان کمک میکند که طوفانهای خورشیدی را برای اولین بار از یک چشمانداز بسیار نزدیک و منحصر به فرد مشاهده و بررسی کنند.
انتهای پیام
نظرات