• جمعه / ۶ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 95120603882
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

قتل یک معلم در سراوان

قتل یک معلم در سراوان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: نیمه شب گذشته افراد مسلح ناشناس یک معلم سراوانی را در پی اختلافات طایفه‌ای به قتل رساندند.

به گزارش ایسنا، علی مرادی افزود: نیمه شب گذشته افراد مسلح وارد منزل یک معلم در شهر "گشت" از توابع شهرستان سراوان شده و با بستن دست و پای همسر و فرزندانش، این معلم را به قتل می‌رسانند.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این قتل در پی اختلافات طایفه‌ای رخ داده است.

وی ضمن محکومیت شدید این جنایت، بیان کرد: جانباختن این معلم بزرگوار را از جانب اداره‌کل آموزش و پرورش به جامعه فرهنگیان و خانواده وی تسلیت عرض می‌کنیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha