• جمعه / ۶ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95120603803
  • خبرنگار : 71091

اصغر فرهادی نمایندگانش را در مراسم اسکار معرفی کرد

اصغر فرهادی نمایندگانش را در مراسم اسکار معرفی کرد

در پی انتشار بیانیه اصغر فرهادی مبنی بر عدم شرکت در مراسم اسکار با توجه به قانون ممنوعیت ورود مهاجران هفت کشور مسلمان به آمریکا، اصغر فرهادی، انوشه انصاری و پروفسور فیروز نادری را به نمایندگی از خود و فیلم «فروشنده» برای شرکت در هشتاد و نهمین مراسم اسکار معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، این دو ایرانی موفق ساکن آمریکا، در شب مراسم هشتاد و نهمین اسکار به نمایندگی از اصغر فرهادی و فیلم «فروشنده» در مراسم حضور خواهند داشت.

انوشه انصاری، متولد ایران (مشهد) سال ۱۳۴۵، اولین زن ایرانی فضانوردی‌ست که به فضا رفته است. او همچنین چهارمین گردشگر فضایی‌ست که هزینه سفر به فضا را خود پرداخت کرده است.

انوشه انصاری در دوران نوجوانی  به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته الکترونیک و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه جرج میسون و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه جرج واشنگتن دریافت کرد و در حال حاضر در حال اخذ کارشناسی ارشد در رشته نجوم از دانشگاه سوینبورن (Swinburne) است.

او عضو Vision Circle وابسته به بنیاد X-prize و همچنین عضو هیات امنای این بنیاد است. او تا کنون افتخارات فراوانی کسب کرده، از جمله: دریافت جایزه ویژه بنیاد ملی زنان پیشگام در کار، دریافت جایزه کارآفرینی دانشگاه جرج میسون، دریافت جایزه دانش‌آموخته ممتاز و برگزیده دانشگاه جرج واشنگتن و دریافت جایزه سال ناحیه جنوبی کار آفرینی ارنست و یانگ.

او عضو هیات مدیره بنیاد (Make-a-Wish) شمال تگزاس و مرکز دفاع از کودکان کالین کانتی (Collin County Children’s Advocacy Center) است و همچنین همکاری‌هایی با چندین مرکز غیر انتفاعی دیگر، از جمله  بنیاد آشوکا (Ashoka) برای حمایت از فعالیت‌های کارآفرینان اجتماعی دارد.

همچنین پروفسور فیروز نادری دیگر ایرانی صاحب نام در جهان، متولد ایران (شیراز) ۱۳۲۵ است. او  مدیرکل اکتشافات منظومهٔ خورشیدی در ناسا و معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیش‌رانش جت (Jet Propulsion Laboratory) در ناسا (NASA) است.

فیروز نادری تحصیلات متوسطه خود را در ایران به پایان رساند و پس از آن به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او تحصیلات دانشگاهی خود را در آمریکا و در رشته مهندسی برق ادامه داد. نادری دوره کارشناسی خود را در دانشگاه ایالاتی آیووا و مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای خود را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به اتمام رساند.

او پس از پایان تحصیلات خود به ایران بازگشت و مدتی در مرکز سنجش از دور ایران فعالیت کرد. پروفسور فیروز نادری در مدت همکاری خود با ناسا مشاغل و مسئولیت‌های  مدیریتی و فنی متعددی را در زمینه ماهواره‌های مخابراتی متحرک، رادارهای سنجش از دور، رصدخانه‌های تحقیقاتی اختر فیزیک، اکتشاف مریخ و سایر اجرام منظومه شمسی برعهده داشته است.

نادری از سال ۲۰۰۰ مدیریت برنامه تازه تاسیس مریخ را بر عهده گرفت. وظیفه مرکز برنامه مریخ آن است که تمام تحقیقات مربوط به سیاره مریخ را هدایت و برنامه‌ریزی کند. فیروز نادری همچنین مسئولیت طراحی چشم‌انداز راهبردی پنج تا ۲۰ ساله JPL را برعهده دارد و در حال حاضر (از سال ۲۰۱۱) در سمت مدیریت پژوهش‌های روباتیک منظومه خورشیدی ناسا در حال فعالیت است. سال گذشته ریز سیاره‌ای به نام پروفسور نادری در آستانه بازنشستگی اش در ناسا، ثبت شده است.  

«فروشنده» هفتمین ساخته اصغر فرهادی، نامزد سینمای ایران در اسکار ۲۰۱۷ و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی زبان است.

این مراسم ساعت پنج صبح دوشنبه (بامداد نهم اسفند ماه- بیست و هفتم فوریه) به وقت تهران آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۰۶ ۱۸:۴۷

برای جناب فرهادی و تمامی بزرگانی که تبلیغ خوبیهای ایران هستند از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم.

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۰۷ ۰۹:۵۶

فرهادی عزیر سلام ترامپ با همه ایراداتی که دارد این مطلب را درست می گوید که مهاجرین با مشکلات فراوانی که در کشور خودشان دارند به کشور ما می ایند تحصیل می کنند از کشور سهمیه می گیرند وپس از مدتی به سر کار میروند در صورتی ما می توانستیم به یک امریکایی کاربدهیم ولی این امتیاز را به مهاجرین دادیم. به دلیل دمکراسی باز آمریکا مهاجران بعد از مدتی تبدیل به منتقدین بزرگی می شوند وبا فراموش کردن گذشته خود، دست به اقداماتی خرابکارانه و امنیتی می زنند ومحبت های ما را فراموش می کنند. فرهادی عزیز اگر می خواهی کارت معنای اعتراضی پیدا کنه نباید بگذاری که از اون استفاده سیاسی بشه وعملاً به نفع مجامع خارجی در بیاد .شما می خواهی دو شخصیت مهاجرموفق را به جای خودت به جشنواره معرفی کنی که چی؟اگر آنها در ایران بودند چی می شدند!؟خودت اگه فیلمت به اونجا نرسیده بود چی می شدی؟ اونها از این منظر به موضوع نگاه می کنن اون دوتا سوالی که پرسیدم .ببین ایرانی نباید اجازه از کارش وحرفش بر علیه خودش استفاده کنن به نظر من یک فیلم پر کن از دنیای فیلم وهنر تشکر کن بفرست بره جشنواره ویک بچه ایرانی و امریکایی رو معرفی کن تا اسکار رو بگیره. این کار پیام برای آینده داره ودنیای بهتری رو ترسیم و تداعی می کنه به نظرم هم توش اعتراضه که سیاستمدارهای امریکا صره رو ازناصره تشخیص نمی دن وهم پیام یکی بودن وبرای هم بودن جهان فردا رو با خودش داره.

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۲:۰۶

بد نیست نظرات سه رقیب دیگر فرهادی رو درمورد جناب ترامپ بخونی...اینکه آدم بیاد پروفسورهایی مثل جناب نادری رو با تروریست های دیگه به یه چوب برونه نشان از حماقت ترامپه ایشون راحت ترین راه رو انتخاب کرده واسه امنیت امریکا.درصورتی که همیشه راحت ترین راه حل،بهترین راه حل نیست

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۰۸ ۱۹:۲۸

کارت درسته آقای فرهادی