• چهارشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 95120402931
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان:

همه پوشاک با عنوان قاچاق، قاچاق نیست

همه پوشاک با عنوان قاچاق، قاچاق نیست

ایسنا/اصفهان مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: بسیاری از پوشاکی که به عنوان قاچاق گرفته می‌شود قاچاق نیست و متاسفانه متصدی به دلیل اینکه بتواند جنس خود را بفروشد مارک ترک روی لباس نصب می‌کند در صورتی که آن لباس تولید داخل است.

جواد محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای اسفندماه طرح بازرسی از اصناف ویژه نوروز شروع شده است، اظهار کرد: این طرح نسبت به سال‌های گذشته دو هفته زودتر با همکاری 135 بازرس رسمی و 101 بازرس افتخاری آغاز شده است.

وی با بیان اینکه واحدهای صنفی هدف را شناسایی کردیم، ادامه داد: نظارت بر واحدهایی مانند پوشاک، کیف و کفش که مردم برای ایام نوروز بیشتر و زودتر به آنها مراجعه می‌کنند، بیشتر است و در این راستا به متخلفان تذکر داده و پرونده تشکیل می‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با بیان اینکه اگر همه موارد قانونی را رعایت کنند می‌توانیم نوروز خوبی را داشته باشیم، تصریح کرد: امیدواریم تخلفی صورت نگیرد، زیرا اصناف نیز جزئی از مردم هستند و متصدی یک واحد صنفی یک جنس را می‌فروشد ولی بقیه اجناس را از واحدهای دیگر باید تهیه کند.

جعفری فشارکی با اشاره به اولویت بندی نظارت‌ها در واحدهای صنفی خاطر نشان کرد: در حال حاضر مردم برای خرید آجیل و گز به بازار مراجعه نمی‌کنند، ولی خرید پوشاک و کیف را شروع کرده‌اند، به همین دلیل نظارت‌های بیشتر برای آجیل، گز و شیرینی، گوشت و میوه با کمی تاخیر نسبت به پوشاک و کیف شروع می‌شود.

وی با بیان اینکه نظارت‌ها متناسب با خرید مردم انجام می‌شود، تاکید کرد: نظارت‌های بیشتر بر واحدهای فروش آجیل از 20 اسفند، گز از 25 اسفند به بعد و میوه، سبزی و صیفی‌جات نیز از 27 اسفند ماه به بعد اجرا می‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با بیان اینکه در مدت 10 اول ماهه سال جاری بیش از 12 میلیارد ریال کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف شده است، گفت: بیشترین کالای قاچاق موجود در شهر اصفهان مربوط به کالاهای آرایشی بهداشتی، پوشاک، لوازم خانگی و پارچه است که به تبع در استان نیز آمار کشفیات به همین ترتیب می‌شود.

محمدی فشارکی اضافه کرد: مبدا ورود کالاهای قاچاق لوازم آرایشی بهداشتی و پوشاک کشورهای چین ترکیه و کردستان عراق است، البته بسیاری از پوشاکی که به عنوان پوشاک قاچاق گرفته می‌شود قاچاق نیست و متاسفانه متصدی به دلیل اینکه بتواند جنس خود را بفروشد مارک ترک روی لباس نصب می‌کند در صورتی که آن لباس تولید داخل است.
 
وی تصریح کرد: این کالاها در ابتدا از متصدی به عنوان کالای قاچاق گرفته می‌شوند، اما متصدی باید بتواند اثبات کند که آنها تولید داخل است که در این صورت موضوع پرونده از قاچاق به تقلب تغیر می‌کند البته پرونده تعزیراتی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha