به گزارش ایسنا، دکتر شریفی با اعلام این خبر اظهار کرد:این حمایت مالی تنها شامل نشریاتی میشود که دارای اعتبار علمی از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده وتوانستهاند در پایگاههای معتبر بینالمللی نمایه شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه از تعداد 1200 نشریهای که از کمیسیون نشریات دارای اعتبار علمی هستند، تنها تعداد محدودی در پایگاههای معتبر بینالمللی نمایه شده است، گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف اصلی کمیسیون نشریات ارتقای کیفی نشریات علمی و همچنین حضور در پایگاههای معتبر بین المللی است، بنابراین ارتقای جایگاه نشریات علمی کشور در بین نشریات جهان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دبیر کمیسیون نشریات علمی افزود: به این منظور، شیوهنامه تشویق نشریات علمی داخلی نمایه شده در نمایههای بینالمللی معتبر مشتمل بر 5 ماده و 3 تبصره تدوین شد که پس از تائید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، جهت اجرا به کلیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز روسای انجمنهای علمی در بهمن ماه سال جاری ابلاغ شده است.
دکتر شریفی هدف از تدوین این شیوهنامه را تشویق نشریات معتبر داخلی جهت ارتقای استاندارد نشریات به سطح استانداردهای بین المللی و حضور در پایگاههای معتبر بین المللی ذکر کرد.
گفتنی است، در این شیوهنامه توجه ویژهای به ارتقای نشریات علوم انسانی شده است و ضریب امتیاز بالاتری برای مجلات علوم انسانی که بتوانند در پایگاه های معتبر بینالمللی ثبت شوند، در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات