• یکشنبه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 95111006692
  • منبع : کارگروه ساماندهی مد و لباس

مشاور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی:

طراحی لباس خاص کتابداران خواسته خودشان بود

طراحی لباس خاص کتابداران خواسته خودشان بود

مهردخت وزیرپور - مشاور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور - در مراسم تجلیل از طراحان برگزیده جشنواره طراحی لباس کتابدار، گفت: برنامه انتخاب آثار برگزیده با همکاری مستمر معاونت توسعه کتاب و کتابخوانی و کارگروه ساماندهی مد و لباس میسر شد و امید داریم این روند با حمایت مسوولان فرهنگی در دیگر بخش‌ها استمرار داشته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس، او با اشاره به این‌که با توجه به نظرخواهی انجام‌شده از سوی طراحان، لباس یک‌شکل وظیفه قانونی و خواسته خود کتابداران بود، اظهار کرد: با بهره‌گیری از سامانه «سامان» نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از کتابداران نظرخواهی شد و براساس این نظرخواهی، جلسات مستمری میان کتابداران و طراحان لباس برگزار شد.

وزیرپور ادامه داد: در این مسیر حتی زمینه بازدید طراحان لباس از کتابخانه‌ها فراهم شد و از بخش‌های مختلف کتابخانه‌ها بازدید به عمل آمد. ارسال بیش از ۲۵۳ اثر برای این جشنواره نویدبخش این است که باید برای همه بخش‌های فرهنگی زمینه دستیابی به این فرصت‌ها فراهم شود.

در این مراسم همچنین اسماعیل شفاعی - معاون مالی اداری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور - گفت: به‌دلیل این‌که داعیه‌دار فرهنگ غنی اسلامی هستیم، وظیفه داریم، بومی کردن این میراث فرهنگی را به‌درستی رعایت کنیم. نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با هدف تامین پوشش کتابداران و با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس، نخستین جشنواره «لباس کتابدار» را برگزار کرد.

وی افزود: در این مرحله نیازمند تدوین زیرساخت منطقی و درست هستیم. تلاش کردیم با تامین رفاه کتابداران و کارکنان نهاد و نیز رعایت اصول و شاخص‌های اسلامی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را با توجه به اقتصاد مقاومتی رعایت کنیم تا آرامش همکاران‌مان را به‌دست آوریم.

همچنین در این مراسم، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: با همراهی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای نخستین‌بار به برگزاری جشنواره کتابدار نائل شدیم. ضمن این‌که این اقدام دقیقا مطابق ماده ٩ قانون ساماندهی مد و لباس مصوب مجلس شورای اسلامی بود و نه‌تنها اقدام تشریفاتی نیست، بلکه یک وظیفه قانونی محسوب می‌شود.

حمید قبادی اضافه کرد: خرسندیم از این‌که این نهاد به‌عنوان یکی از مهمترین ارگان‌های حوزه کتاب به اهمیت لباس مشاغل واقف بوده و با ارائه و پیاده‌سازی طراحی لباس کتابداران مرد و زن، گامی بلند و مهم در جهت تولید ملی و کمک به گرداندن چرخه اقتصاد کشور، تبلور فرهنگ اسلامی و ایرانی در پوشش خادمان علم و کتاب، و ایجاد نمادی مناسب و شایسته برای صاحبان مشاغل ایران سربلند برداشته و جلودار ایفای این وظیفه قانونی است. همچنین امیدواریم این همکاری‌ها با سایر سازمان‌های کشور نیز در قالب‌های مختلف صورت گیرد یا ادامه یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۰۸:۴۰

به جای لباس حقوق و مزایای شغلی کتابداران را سر و سامان بدهید لباس نمیخایم