به گزارش ایسنا، جنگ باعث میشود مادر خانواده پسرش را برای زندگی پیش مادربزرگ خود در روستایی دور افتاده بفرستد، روستایی که آدمهایی با شخصیتهای متفاوت و گاهی خلافکار دارد اما حضور آن بچه در روستا و در مراوده با مردم روستا که فقط کشیش، مادربزرگ با نام «جادوگر»، زنِ دیوانه و افسر نقشهای پررنگی دارند؛ باعث میشود همهی این شخصیتها تغییراتی در زندگی خود بدهند.
این تئاتر که در چهارمین شبِ سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سالن استاد سمندریان در ایرانشهر و در دو بخش مسابقه بینالملل و مرور تئاتر ایران سال 95 روی صحنه رفت، نورپردازی، گردش صحنهی اجرای آن و همهی تدارکات مورد نیازش توسط بازیگران و افراد انجام میشد.
این نمایش که توسط سیاوش پاکراه و با همراهی عامر مسافر آستانه، کارگردان آن نوشته شده تلاش کرده تا دغدغههای ارتباطات انسانی را در فضای جنگ بررسی و روانشناسانه کند.
علاقه و عشق به زندگی یکی از ویژگیهای «افسر» یکی از شخصیتهای این نمایش بود که نخست آن را در خود سرکوب میکرد.
مادربزرگ دیگر شخصیت این نمایش بود که به واسطهی دور ماندن از خانوادهاش به عجوزهای شبیه شده بود و همه او را را جادوگر مینامیدند و در این میان فقط نوهاش بود که او را مادر بزرگ خطاب میکرد.
«صوراسرافیل» از کتاب «دفتر بزرگ» نوشته «آگوتا کریستف» اقتباس شده است، اقتباسی قیاسی که برخی از کاراکترهای آن تغییر کردهاند.
ایلیا نصراللهی بازیگر کودک، با بازی تاثیرگذار، یک از شخصیتهای این نمایش است که در دو نقش خود و برادر دوقلویش بازی میکند.
او از ابتدای ورودش در خانه مادربزرگ خود را کودکی مهربان و برادر دوقلویش را کودکی بیرحم نشان میدهد تا آخر داستان که به واسطه بزرگ شدن آن دو در جنگ به مرور دو برادر را قدری بیرحمتر نشان میدهد.
فاطمه نقوی، کاظم سیاحی،بهار کاتوزی،مهدی حسینینیا،ایلیا نصراللهی از جمله بازیگران تئاتر «صور اسرافیل» هستند.
همچنین در چهارمین روز جشنوارهی تئاتر فجر هم نمایشهای خارجی که تاکنون با استقبال بیشتری از سوی هنرمندان روبرو شده است،همچنان مورد توجه بودند و برخی از هنرمندان و بازیگران هم به تماشای آن نشستند.
نمایش «سار» از کشور ترکیه که در تئاتر شهر به صحنه رفت، هم یک روایت فرم بیکلام بود که موسیقی یکی از ویژگیهای خاص آن بود و رضا درمیشیان کارگردان سینما هم از تماشاگران این نمایش بود که از تماشای این اثر ابراز رضایت کرد.
انتهای پیام
نظرات