رحیم میدانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از ابهامات اجرای این طرح این بود که وزارت بهداشت از ما خواسته بود تا مشخصات آب بهداشتی را تشریح کنید. بر همین اساس یک قرارداد ۲۵۰ میلیون تومانی با دانشگاه شهید بهشتی برای مشخص کردن ویژگیهای آب غیرشرب تنظیم کردیم که در حال حاضر این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت داشته است و نهایتا تا دو ماه آینده نتیج آن حاصل میشود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفابا بیان اینکه بعد از جواب دانشگاه شهید بهشتی نهایتا سه ماه بعد جواب قطعی بعد از جلسه با وزارت بهداشت مشخص می شود، تصریح کرد: وزارت بهداشت بر ویژگیهای آب غیرشرب تاکید بسیاری دارد و معتقد است که باید آب غیرشرب نیز از تمام جنبهها مورد کنترل قرار بگیرد. برای این کار نیز لازم بود تا یک سازمان علمی تحقیقات لازم را انجام دهد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون این طرح به صورت پایلوت به اجرا درآمده است؟ اظهار کرد: در هیچ کجای کشور این طرح اجرایی نشده و در کیش نیز تنها قصد اجرای این کار وجود داشت که به دلیل عدم موافقت وزارت بهداشت، اجرایی نشد.
میدانی ادامه داد: در تمام دنیا آب شرب دارای استاندارد است اما هیچ استانداردی برای آب غیرشرب وجود ندارد. بر همین اساس لازم بود تا برای اجرای این کار در ابتدا استاندارد آن تعریف شود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اینکه میزان کیفیت و استاندارد آب غیرشرب قطعا در تمام کشور یکسان نخواهد بود، عنوان کرد: وظیفه دانشگاه شهید بهشتی این است که حداکثرها را عنوان کند.
وی ادامه داد: تاکید وزارت بهداشت این است که آب غیرشرب باید از سلامت کافی برخوردار باشد. به گونهای که اگر شخصی به اشتباه از شیر آب نوشید دچار بیماریهای گوارشی نشود. لذا لازم است که آب غیرشرب عاری از هر گونه بیماریهای میکروبی باشد.
انتهای پیام
نظرات