هادی ابوی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: رشد اقتصادی در برخی حوزهها ایجاد شده و قطعا دلیلش نفت بوده است چون ما غیر از نفت نمیتوانیم درآمد دیگری متصور باشیم و وابسته به دلارهای نفتی هستیم اما رشد واقعی زمانی است که بنگاههای تولیدی هم از این سود منتفع شوند.
وی ادامه داد: وقتی رشد اقتصادی اتفاق میافتد باید سطح زندگی، رفاه و درآمد مردم هم تفاوت کند تنها در این صورت است که رشد احساس میشود یعنی اگر وضع معیشتی مردم و قشر ضعیف جامعه از این چیزی که هست بهتر شود میتوان رشد اقتصادی را پذیرفت.
ابوی گفت: در چند ماه گذشته هیاتهای تجاری و خارجی یکی پس از دیگری آمدند و رفتند و از گسترش مناسبات و سرمایهگذاری در ایران استقبال کردند ولی این هیاتها چه قدر سرمایه وارد کشور کردند و از محل این سرمایهگذاریها بازار کار، تولید و گردشگری ما چقدر رونق گرفته است.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران تاکید کرد: مراودات ما قطعا باید سودمند و بازخورد این رفت و آمدها تاثیرگذار باشد و نباید فرضا منجر به این شود که در پراید را از چین وارد کنیم و همان فرصتهای قبلی را هم از ما بگیرند و مراوده به شرط کالای وارده باشد.
این مقام مسئول کارگری با تاکید بر اینکه تحول اقتصادی با رشد اقتصادی تفاوت دارد، گفت: از اینکه شرکتهای خارجی برای تحول در اقتصاد ایران، تکنولوژی نوین وارد کنند و این تجهیزات را در بنگاههای تولیدی به کار بگیرند استقبال میکنیم ولی این کار نباید به راکد شدن مجموعههای دیگر و اخراج و تعدیل نیروهای کار آنها منجر شود.
انتهای پیام
نظرات