• پنجشنبه / ۲ دی ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95100200820
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

رشد اقتصادی اثر اشتغالی خود را خواهد داشت

رشد اقتصادی اثر اشتغالی خود را خواهد داشت

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رشد اقتصادی اثر اشتغالی خود را خواهد داشت، گفت: سیاست‌های دولت در سه سال اخیر دستاوردهای معطوف به اشتغال خود را نشان داده است.

به گزارش ایسنا، عیسی منصوری در نشست تشریح طرح ملی توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار(تکاپو) در سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی، ادامه داد: علی رغم اینکه نرخ مشارکت اقتصادی از ۳۷ درصد به ۴۰ درصد رسیده است اما سالیانه بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار اشتغال جدید در کشور ایجاد داشته است.

 ۱۰ سال گذشته ۸۰ درصد پول نفت سهم هزینه‌های جاری بود و تنها ۲۰ درصد صرف سرمایه‌گذاری شد و بیشتر این رقم نیز از جنس سرمایه‌گذاری های موثر نبوده است.

وی  از ثبت ۸۵۰ هزار نفر بیمه شده جدید توسط سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۳۹۴ خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد بیمه شده جدید، ۷۱۱ هزار و ۲۳۵ اجباری، ۵۵ هزار و ۶۵۶ نفر مشاغل آزاد، ۱۴ هزار و ۷۱۱ نفر اختیاری، ۲۴ هزار و ۸۹۶ نفر بافندگان، ۳۷ هزار و ۲۳۱ نفر کارگران ساختمانی و پنج هزار و ۹۱۸ نفر سایر مشاغل بوده‌اند.

منصوری افزود: آنچه تحت عنوان (تکاپو) مطرح می‌شود، بخشی از فرآیند سیاست‌گذاری برای اشتغال است که سه لایه دارد؛ لایه اول سیاست‌های کلان معطوف به اشتغال و سیاست‌های مالی و پولی است؛ لایه دوم ابزارهای میانی است که معمولا در دنیا استفاده می‌شود به عنوان مثال در داخل کشور تطابق آموزش های عالی، آزاد و فنی با نیاز بازار کار جهار درصد است.

منصوری اضافه کرد: لایه سوم معطوف به لایه خرد است که در این لایه همه برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته باید اجرا شود و در مناطق درون استان‌ها فهم اقتصاد هر منطقه که مختص خود منطقه است بسیار مهم و حیاتی به شمار می رود؛ در هر صورت نیازهای معطوف به اشتغال باید مرتفع شود که بخش عمده ای از اینها یا بروز نیستند یا اجرا نمی‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه لازم است مشخص شود که دینامیک کسب و کار و اشتغال استان چگونه است و رسته‌های پراشتغال منطقه کدام است، افزود: بخش عمده ای از طرح تکاپو معطوف به لایه خرد و منطقه ای است.

این مسئول متذکر شد: بسیاری از دستگاه‌های ما کار خود را بلد نیستند و بیشتر به ارائه وام می پردازند در حالی که ارائه تسهیلات به عهده بانک ها قرار دارد و چون ما سیاست گذاری، نظارت و مدیریت را نمی دانیم خودمان وام می دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۲ ۱۹:۱۴

چون فروش نفت زیاد شده، نه رونق تولید نه رونق کسب و کار! ۹۰ درصد بودجه ملکت صرف پرداخت حقوق و پاداش و اضافه کاری و کارانه کارمندان دولت می‌شود و 10 درصد مابقی هم که بودجه عمرانی است و بدون مناقصه به شرکت های شبه نظامی و نظامی واگذار می‌شود. پس بقیه ملت که کارمند دولت نیستند باید بیکار باشند و غاز بچرونند!