به گزارش ایسنا، حسینعلی شهریاری افزود: علی رغم اینکه مجالس گذشته منابع کافی برای اجرای طرحی مانند نظام سلامت را در نظر گرفته بودند اما هیچ دولتی نتوانست چنین گام بزرگی را در حوزه سلامت بردارند درحالی که مشاهده می شد زمانی که افراد دچار بیماری می شدند باید در بیمارستانهای دولتی نیز هزینه های سرسام آوری پرداخت میکردند که همین امر منجر به آسیب پذیر شدن بسیاری از بیماران میشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: از سویی دیگر در گذشته بیمارستانهای دولتی بیماران را به سمت مراکز درمانی خصوصی سوق میدادند که این معضل نیز چالش های زیادی را در حوزه بهداشت و درمان پدید آورده بود اما از زمانی که طرح تحول سلامت شکل اجرایی به خود گرفت بیماران در شهرها 6 درصد و در روستاها 3 درصد از هزینه های سلامت را پرداخت میکنند.
وی یادآور شد: در گذشته تکریم بیماران به جهت هزینههای درمان خدشه دار می شد اما اکنون وضعیت بسیار بهتر از گذشته است درحالی که برخی از منتقدان با رویکرد سیاسی به این موضوع می نگرند؛ ممکن است در طرح های بزرگی همچون نظام سلامت نقاط ضعفی هم وجود داشته باشد اما باید تلاش کرد تا مشکلات برطرف شود.
شهریاری تاکید کرد: اگر طرح نظام سلامت ادامه پیدا نکند بار دیگر مشکلات حوزه سلامت بازگشته و بیماران با چالش جدیتری مواجه خواهند شد.
عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی، گفت: واقعیت آن است که اگر در زمان اجرای طرح تحول سلامت مشکلی وجود دارد افراد باید نقد منصفانه ای داشته باشند تا این نواقص به درستی از میان برداشته شوند نه اینکه به دنبال عقبگرد این طرح باشند.
انتهای پیام
نظرات