• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95092917740
  • خبرنگار : 71567

میرزاده:

کنسرسیوم آی‌تی در دانشگاه آزاد تشکیل می‌شود

کنسرسیوم آی‌تی در دانشگاه آزاد تشکیل می‌شود

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت تشکیل کنسرسیوم آی‌تی در این دانشگاه تاکید کرد و گفت: با تشکیل این کنسرسیوم می‌توان از پتانسیل و توانمندی‌هایی که در حوزه آی‌تی دانشگاه آزاد وجود دارد، در جهت خدمات‌رسانی در دانشگاه و حتی رفع نیاز جامعه گام برداشت.

به گزارش ایسنا، دکتر میرزاده در نخستین همایش دبیران شورای فناوری اطلاعات استان‌ها و مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد که امروز در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، نقش فناوری و آی‌تی را در حوزه‌های مختلف دانشگاه بسیار بااهمیت توصیف کرد و گفت: امیدوارم همایش، خروجی خوبی برای ارتقای روش‌های سیستماتیک و به‌روز فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه داشته باشد. همچنان که طی سه سال گذشته تحولات بسیار وسیعی در حوزه آی‌تی دانشگاه آزاد صورت گرفته و بیش از 1000 متخصص این حوزه در واحدهای مختلف دانشگاه مشغول فعالیت هستند که هر یک منشأ یک تحول و تغییر عمده در این حوزه به شمار می‌روند.

وی در ادامه بر لزوم تشکیل کنسرسیوم آی‌تی در دانشگاه آزاد تاکید کرد و گفت: من پیشنهاد می‌دهم با توجه به توانایی‌ها و پتانسیل‌هایی که در حوزه فناوری و آی‌تی دانشگاه آزاد وجود دارد، کنسرسیومی در این زمینه تشکیل شود تا از توانمندی‌های این مجموعه علاوه بر داخل دانشگاه در سطح کشور نیز استفاده شود تا از این طریق این کنسرسیوم منشأ خدمات و محصولاتی در حوزه آی‌تی جامعه به شمار برود.

رییس دانشگاه آزاد همچنین خاطرنشان کرد: امروزه نقش آی‌تی و فناوری در کل دنیا بسیار بااهمیت و قابل مشاهده است، به طوری که این عرصه توانسته تحولات بسیار عظیمی در کشورهای مختلف به ارمغان بیاورد؛ بنابراین دانشگاه باید علاوه بر تامین نیازهای خود در این عرصه، نیازهای جامعه را نیز در حوزه آی‌تی برطرف کند که این امکان تنها با تشکیل کنسرسیوم آی‌تی مهیا می‌شود.

دکتر میرزاده در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر اقدامات بسیار موثری همانند طرح ساها (اپراتور آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها)، شرکت فرافن، سیستم اتوماتیک دانشگاه، سیستم مدیریتی دانشگاه و برخی اقدامات دیگر در حوزه فناوری و آی‌تی دانشگاه انجام شده است که توانسته هزینه‌ها را بسیار کاهش و سرعت خدمات‌رسانی را افزایش دهد و در صورت تشکیل کنسرسیوم آی‌تی نیز می‌توان در زمینه کاهش هزینه‌ها و درآمدزایی در دانشگاه سرمایه‌گذاری کرد.

رییس دانشگاه آزاد یادآور شد: خوشبختانه در حال حاضر 53 نرم‌افزار در حوزه‌های مختلف دانشگاه به کار گرفته شده که 38 مورد این نرم‌افزارها جدید یا بازسازی شده هستند، به طوری که روزانه 6 هزار نامه از طریق اتوماسیون در این دانشگاه جابه‌جا می‌شود و حتی وابستگی دانشگاه آزاد در زمینه خرید نرم‌افزار از داخل و خارج کشور به حداقل رسیده است.

وی بر تقویت ارتباط دانشگاه آزاد با دولت الکترونیک تاکید کرد و گفت: باید ارتباط خود را با دولت الکترونیک تقویت کنیم تا خدماتی را که جامعه در حوزه آی‌تی به دولت نیاز دارد، برطرف کنیم که این کار با تشکیل کنسرسیوم آی‌تی امکان‌پذیر است.

رییس دانشگاه آزاد در پایان به نقش آی‌تی در توسعه ارتباطات بین‌المللی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ارتباطات دانشگاه آزاد با دفاتری که در کشورهای اروپایی مستقر هستند و همچنین ارتباطی که با اتحادیه جنوب شرق آسیا شکل گرفته است، بسیار مطلوب است و این امکان با کمک آی‌تی برقرار شده است؛ بنابراین به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که بر اساس آن در هر نقطه‌ای از دنیا اگر یک فارسی‌زبانی تمایل داشته باشد در دانشگاه آزاد تحصیل کند، امکان ارتباط آن با دانشگاه فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha