• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403120100691
  • خبرنگار : 50535

در جلسه شورای شهر مطرح شد

الحاق ۶۶۰ هکتار زمین به محدوده‌ی تبریز

الحاق ۶۶۰ هکتار زمین به محدوده‌ی تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای شهر تبریز از الحاق ۶۶۰ هکتار زمین به محدوده‌ی این شهر خبر داد.

غلامرضا احمدی روز چهارشنبه اول اسفند، در دویست‌ و پنجاهمین جلسه‌ی علنی شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: الحاق ۶۶۰ هکتار زمین به محدوده‌ی تبریز و حل نسبی مشکلات مالکان منطقه‌ی فاز دوم خاوران، خبر خوشی است که از این منطقه به ما رسیده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که منطقه ۹ از قبل جهت آماده سازی‌های مورد نیاز انجام داده است، خصوصا دریافت سند برای اراضی فاز دو خاوران مسلما دغدغه‌های ما را کاهش داده و در تسریع روند موثر خواهد بود.

روح‌الله رشیدی،  عضو شورا نیز عنوان کرد: منطقه ۹ بیشترین افزایش بودجه بخصوص در بخش پروژه‌های عمرانی دارد، نیاز است تا در جلسه‌ی مستقل این موضوع بررسی شود.

برگی، عضو شورای شهر در ادامه گفت: موضوع فاز ۲ خاوران را در مصاحبه‌های استاندار و شهردار منطقه دیده و بسیار خوشحال شدیم اینکه شهروندان هم از این موضوع در فرودگاه جهت تشکر استقبال کردند، اما از فاز ۲ خاوران خاطرات خوبی نداریم، البته در دوره‌ی شهرداری قبلی نیز بنری در نماز جمعه مصلی جهت تشکر باز شد که بعدها دیدیم نتیجه‌ای نداشت و به دروغ مردم را امیدوار کرده بودیم حال باید ببینیم توضیح داده شود چرا که ما نگرانیم که آیا بنری که در فرودگاه باز شده نتیجه‌بخش خواهد بود یا خیر.

غفوری، عضو شورا هم ادامه داد: حسینیه‌های برای بانوان که سال گذشته هم گفته شده اما عملی نشده است، هیچ منطقه‌ای به آن توجه نکرده است.

وی با تأکید بر اینکه نمایشگاه دائمی برای غرفه‌داران در نظر گرفته شود، تاکید کرد: اکثر غرفه‌داران، اگر حمایت نشوند، فعالیت آنها بی ثمر خواهد بود یا زمینی در خاوران و یا از سوله‌های ارتش برای این موضوع در نظر گیرید.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ضمن تاأکید بر اینکه نمایشگاه‌های مقطعی بدرد نمی‌خورد، اضافه کرد: بلکه این نمایشگاه‌ها برای نتیجه بخشی بیشتر و معرفی شایسته‌ی تبریز باید بصورت دائمی برپا شوند.

رشیدی، عضو شورا با اشاره به اینکه میزان افزایش اعتبارات عمرانی منطقه می‌تواند پشتیبان خوبی برای مناطق دیگر باشد، ادامه‌ داد: رفع موانع نسبی امیدواریم در پروژه‌های توسعه‌ای شهر تسریع دهنده باشد و این امکان را فراهم کند که منطقه‌ ۹ به مناطق دیگر بخصوص منطقه یک که فشار زیادی را تحمل می‌کند، شیفت دهد.

وی با بیان اینکه ظرفیت منطقه ۹ خوب است و می‌تواند به مناطق دیگر کمک کند، خاطرنشان کرد: مرکز همایش‌های بین المللی خاوران که ۵۰ میلیارد برای آن هزینه شده است آیا نواقص این مرکز همایش چه زمانی به پایان می‌رسد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: برای ساختمان ادارای منطقه ۹، ۶۵ میلیارد بودجه داده شده است که عملکرد آن صفر است بازهم این بودجه برای سال آینده تکرار شده، مسیرگشایی‌ها نیز مسئله‌ی مهم است اما بودجه‌ی چشمگیری برای آن در نظر گرفته نشده است.

باغبان، عضو شورا با اشاره به اینکه دخالت شهرداری در فتح‌آباد بعنوان تنها منطقه‌ای که از قدیم بوده و از وضعیت سابق خود هیچ پیشرفتی نکرده بیشتر باشد، باید برای تفکیک قطعات بزرگ این منطقه اقدام کرد، فتح آباد منطقه‌ای خوش و آب و هواست که متاسفانه نسبت به سایر مناطق بافت‌های خود عقب مانده است.

وی افزود: سایر مناطق برای ظاهر هم شده کمک به زیرساخت مساجد را در ردیف بودجه‌ی خود آورده‌اند، منطقه ۹ علاوه بر مسجد باید ساخت مدارس و ساختمان ادرای و انتظامی و .... راهم در نظر بگیرد، ساخت حداقل یک مسجد دستورکار قرار گیرد.

صادقی، عضو شورا با بیان اینکه ایستگاه آتش نشانی خاوران تکمیل شده است، گفت: بنده درخواست دارم تکمیل تجهیز و ماشین آلات خاوران در بودجه‌ی خود منطقه‌ی ۹ آورده شود.

حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، عضو شورای شهر تبریز هم با اشاره به نامگذاری یک خیابان در منطقه ۹ به نام شهدای غواص، گفت: ضرورت دارد نام و نشانی از آن شهدا به صورت المان و کتیبه در شأن شهدای غواص ایجاد شود.

حجت‌الاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: پس از بررسی بودجه، در مورد هفته فرهنگی تبریز باید جلسه هم‌فکری برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه باید مشخص شود درباره ایستگاه راه‌آهن خاوران چه برنامه‌ریزی‌ای شده است، گفت: مرکز همایش‌های بین‌المللی یک سرمایه برای تبریز است. کسانی که آغاز کردند و ادامه می‌دهند یک آورده بزرگ برای تبریز ایجاد کردند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه خاوران و فتح‌آباد محلات تبریز هستند، گفت: باید در نامگذاری خاوران تجدیدنظر شود؛ این منطقه چگونه نامگذاری شده که با فرهنگ تبریز سنخیت ندارد؟

برگی با اشاره به وضعیت منطقه باسمنج، گفت: مردم نمی‌گویند باسمنج جایی جدای از تبریز است؛ تا جایی که قانون اجازه می‌دهد باید به باسمنج کمک کنیم. باسمنج روی چشم ما جا دارد. باغات و صنایع دستی و باغات باسمنج زبانزد است.

وی ادامه داد: در محوطه مرکز همایش‌های بین‌المللی سرویس بهداشتی مجزا برای پارک وجود ندارد. در فصل گردشگری مراجعات به این مکان زیاد است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه جایگاه شورا به علت اینکه منتخب مستقیم مردم است، بالاتر از شهردار است، گفت: از شورای سابق فتح‌آباد پرسیدم و مسائلی مطرح شد. اجرا و پیاده‌سازی جاده ۶۵ متری فتح‌آباد حدفاصل ورودی اتوبان شهید کسایی تا سه‌راه زلزله‌نگاری، احداث فرهنگسرا و سالن ورزشی با تملک، اجرا و ایمن‌سازی و کانال‌کشی مسیر الغدیر حوفاصل ایستگاه اتوبوس تا ازادراه تهران تبریز، احداث و ایجاد ساختمان ناحیه خدمات شادی با استقرار شهردار ناحیه در منطقه، تعیین تکلیف زمین‌های حدفاصل سه‌راه زلزله‌نگاری تا اتوبان کسایی موسوم به دکه‌های سفید و احداث پارک محله‌ای از نیازهای این منطقه است.

برگی تأکید کرد: باسمنج را نباید از تبریز جدا کنیم. نمی‌گوییم هزینه غیرقانونی در این منطقه شود. می‌توان برای شورا و بخشداری باسمنج هزینه کرد. باسمنج و تبریز از یکدیگرند.

تمهیدات بازگشت استاد جدیدالاسلام به تبریز باید فراهم شود

حجت‌الاسلام رسول برگی، عضو شورای شهر تبریز در تذکری اظهار کرد: در هفته فرهنگی تبریز در تهران با آقای نوای باغبان، عضو شورای شهر تبریز به دیدار استاد محمدعلی جدیدالاسلام رفتیم که قرار بود شهردار تبریز در این دیدار باشند اما به‌علت برگزاری جلسه‌ای درباره شهرک خاوران نتوانستند در جلسه حضور داشته باشند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: استاد محمدعلی جدیدالاسلام، شخصیتی فرهیخته و افتخار تبریز هستند که بیش از ۱۰ تالیف، بیش از ۵۰ نمایشگاه در سطح جهان و بیش از هزار دوربین قدیمی کلکسیونی در کارنامه خود دارند و در مجموعه آزادی اقدام به ایجاد نمایشگاه کرده‌اند و مدیران فرهنگی پایتخت در کنارش ایستاده‌اند. استاد جدیدالاسلام هویت و آبروی تبریز است. ما نیازمند حضور ایشان در تبریز هستیم. شخصیت ایشان آورده بزرگی برای شهر است.

برگی با اشاره به اینکه استاد جدیدالاسلام، گلایه‌هایی داشت، گفت: درخواست ایشان این بود که خانه تاریخی نیکدل یا حیدرزاده در اختیار ایشان قرار بگیرد تا به تبریز برگردند. آقای باغبان پیشنهاد کردند قسمتی از موزه شهرداری در اختیار ایشان باشد. این کار یک همت شورایی و یک همت شهرداری نیاز دارد. افتخاری بالاتر از این نیست که موزه ایشان در تبریز دایر شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه تمهیدات بازگشت استاد جدیدالاسلام به تبریز باید فراهم شود، گفت: پیش از آغاز سال نیاز است جلسه‌ای باشد و مقدمات فراهم شود تا استاد جدیدالاسلام به تبریز بازگردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۲۰:۳۵

با سلام خسته نباشید به شورای شهر تبریز، شورا وشهردار واستاندار وفرماندار وبخصوص مدیریت صنعت معدن تلاش زیادی بکنند تا سرمایه داران آزربایجان ساکن دیگر استانها رو برای آمدن به آزربایجان زمینه رو فراهم بکنند

avatar
امروز ۰۰:۰۲

ببخشید ولی شما فکر نمیکنید به محیط زیست آسیب میزنید؟ همون بلایی که بر سر دریاچه آوردید رو بر سر تبریز نیارید

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۳۰

سلام همیشه بودجه برای بالای شهر وجود دارد و معلوم است که در خاوران کدام طیف زمین خریدند اما وقتی از پایین شهر صحبت می شود بهانه دارند که منطقه درآمد ندارد.

avatar
دیروز ۰۹:۵۵

بزرگ کردن شهر خوبه ولی در چارچوب خودش اون۶۶۰ هکتار حاشیه شهر ومحل زندگی حیوانات آیا محیط زیست جایگزینی براشون انتخاب کردن

avatar
دیروز ۱۰:۵۶

سلام و عرض ادب خدمت مسولان.در رابط با مهران شهر درخواست الحاق مهران شهر به تبریز را داشتیم .. باتشکر اهالی مهران شهر