به گزارش ایسنا، علیرضا جمشیدی در حاشیه نشست طرح ملی ساماندهی و نظارت بر آرایشگاهها در جمع خبرنگاران در رابطه با بحثهای مطرح شده در این نشست و موضوع مبارزه با قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی از نهادهایی هستند که در این رابطه نقش جدیتری دارند. عمدتا در این جلسه بحث قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی و دارو مورد بررسی قرار گرفت. آنچه امروز در جامعه ما معضل است، آرایشگرانی هستند که به صورت غیرمجاز و گاهی مجاز فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه بر اساس آمار حدود 10 هزار آرایشگاه زنانه غیرمجاز در تهران فعالیت میکنند، گفت: اینها عمدتا علاوه بر دریافت نرخهای بالا اقدامات خاصی انجام میدهند که خلاف موازین است. از جمله این اقدامات مسائل پزشکی هستند که باید زیر نظر پزشک باشد که آنها را در آرایشگاهها انجام میدهند. از داروهای تقلبی و داروهای قاچاق استفاده میکنند و تغییراتی که باید در خانمها زیر نظر پزشک متخصص انجام شود انجام میدهند که از امروز طرح برخورد با این آرایشگاههای غیرمجاز از تهران آغاز میشود و در همه کشور ادامه خواهد داشت و با نظارت و جدیت بیشتر با این پدیده برخورد میکنیم. درخواستم از همه همکارانم این است که که در سراسر کشور این موضوع را دنبال کنند.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی، در پاسخ به سوال خبرنگاری در رابطه با این که نظارت بر آرایشگاههای غیر مجاز در خانهها چگونه انجام میشود؟ تصریح کرد: قصد داریم با هماهنگیهایی که انشاء الله با دادستانی خواهیم داشت در رابطه با این آرایشگاههای خانگی ورود با مجوز قضایی انجام شود و در همان جا برخورد لازم شکل گیرد.
جمشیدی در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با اجرای طرحهای مشابه کوچه مروی توضیح داد: امروز بحث کردیم که انشاء الله در همین طرح که آن هم کالاهای سلامت محور است، در شهر تهران حدود 4 نقطه دیگر بر اساس گزارشها وجود دارد که در همین طرح پیگیری میشود.
وی در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با چگونگی نظارت بر نرخهای بالای لوازم آرایشی و دارویی در داروخانهها گفت: در این طرح تفاوت نمیکند که کالاها در داروخانهها عرضه شود یا خارج از داروخانه. متاسفانه گزارشهایی حاصل شده که شبکه توزیع دارویی مشکلاتی دارد و 5 درصد داروهای کشور قاچاق هستند. بعضی از داروخانهها نرخهای مصوب را رعایت نمیکنند. گاهی هم تا دو و نیم برابر گران میفروشند، در این خصوص نظارت نیز خواهیم کرد و با داروخانههای متخلف برخورد میکنیم.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: حدود 50 درصد لوازم آرایشی به صورت تقلبی در کشور توزیع میشود، همچنین برندهای معروف را به صورت تقلبی عرضه میکنند و متاسفانه رقم بیش از یک میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام
نظرات