احمد نادعلیان در گفتو گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: هنر کوچرو خاص و ویژه هنرمندان زیست محیطی نبوده است، بلکه یک زوج آمریکایی ایالت به ایالت کوچ میکردند و یک اثر از خود در آن مکان به یادگار می گذاشتند.
وی ادامه داد: در سال 2013 به جمع مدیران هنری در کشور کره دعوت شدم آنها بودجهای گرفته بودند وتمام هنرمندان در حوزه هنر طبیعت را دعوت کردند با این هدف که هنر جهانی کوچ رو سیاست گذاری شود.
نادعلیان تصریح کرد: شاید وضعیت زیست محیطی ایران به دلیل ریزگردها و کمبود آب همانند بسیاری از کشورهای در حال توسعه باشد و حتی برخی از کشورها به خاطر جنگ در وضعیت بدتری از ما نیز قرار دارند اما تصور جامعه جهانی اصلا این نیست که وضع بدتر است.
دبیر پروژه کوچ رو با اشاره به نشستهایی که پیرامون این هنر برگزار شده است، گفت: یک نشست نظری برگزار شده و سه نشست هنر کوچ رو نیز در کره، هند و آفریقای جنوبی برگزار شده و ما میزبان بعدی بودیم و از هر کشور مدیران هنری که کوچ رو را در کشور خود هدایت می کنند، حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه ایران در میان کشورهای خاورمیانه و دارای اسلام تنها کشوری است که حائز استانداردهای لازم برای حضور کوچ رو بوده است، تصریح کرد: این پروژه به تمام دنیا سفر خواهد کرد اما تجلی بحران زیست محیطی در مناطق مختلف جهان متفاوت است.
دبیر پروژه کوچ رو با اشاره به برنامه کوچ رو در اصفهان ادامه داد: فردا در بستر رودخانه خواهیم بود چرا که هنر هم میتواند یک رسانه قوی باشد و مشکل زاینده رود را بیان کند. بعد از ظهر به سمت انتهای زاینده رود میرویم و بررسی میکنیم که چگونه این آب در گذشته حیات را حفظ میکرده است و هم اکنون با بحران روبرو هستیم و سرزمین تشنه است در کنار آن از کبوتر خانه و مکانهایی که حیوان و انسان را مرتبط میکند بازدید میکنیم و پس از آن به کاشان خواهیم رفت و در انتها به موزه معاصر تهران خواهیم رسید.
انتهای پیام
نظرات