• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۹۵ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 95091407370
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

نقص فنی علت واژگونی وانت حامل دانش آموزان بشاگردی‌

نقص فنی علت واژگونی وانت حامل دانش آموزان بشاگردی‌

ایسنا/هرمزگان ‌معاون آموزش و پرورش شهرستان بشاگرد گفت: علت واژگونی سرویس دانش آموزان روستای مرنگ ازبخش مرکزی شهرستان بشاگرد نقص فنی ماشین بوده است.

‌به گزارش ایسنا، ‌صادق احمدی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه چرا از وانت بار جهت جابه جایی دانش آموزان استفاده می‌کنید، بیان کرد: جاده‌های روستایی شهرستان بشاگرد صعب العبور است و نمی‌توان از مینی بوس جهت جابه جایی دانش آموزان استفاده کرد و مجبور هستیم با وانت بار دانش آموزان را جابه جا کنیم.

معاون آموزش و پرورش شهرستان بشاگرد خاطرنشان کرد: ۳۰ وانت بار جهت سرویس مدارس روستایی در این شهرستان فعالیت می‌کنند و در مرکز شهر دو مینی بوس جهت جابه جایی دانش آموزان وجود دارد.

‌استفاده از وانت نیسان در مناطق سخت گذر اجتناب‌ناپذیر است‌

‌مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان گفت: اگرچه استفاده از خودروهای غیر سواری برای سرویس دانش‌آموزان مورد تائید آموزش‌وپرورش نیست اما باوجود تلاش‌های فراوان و دستاوردهای چشمگیر در توسعه زیرساخت‌ها، توسعه‌نیافتگی لازم در بخش راه‌های ارتباطی در برخی مناطق ازجمله شهرستان بشاگرد چاره‌ای جز استفاده از خودروهایی که توانایی تردد در مناطق سخت گذر و خاکی را داشته باشند، باقی نمی‌گذارد.

دانش هاشمی پور در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با ابراز تأسف از حادثه انحراف خودروی حامل 18 دانش‌آموز روستای مزنگ و زرآباد شهرستان بشاگرد،افزود: این حادثه که در محور بشاگرد به جاسک رخ داد منجر به مصدومیت تعدادی از دانش‌آموزان شد که با انتقال سریع به مراکز درمانی خوشبختانه مصدومان به‌صورت سرپایی درمان و فقط یک نفر به جهت کنترل وضعیت جسمانی تحت نظراست.

به گفته مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان، در این شهرستان شرکت‌های مسافری با خودروهای استاندارد فعالیت ندارند که این امر موجب شده است سرویس مناسب به تعداد لازم برای اجاره و جابجایی دانش‌آموزان وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: در این شهرستان دو دستگاه مینی‌بوس بیشتر موجود نیست که هر دو نیز در اجاره آموزش‌وپرورش برای استفاده در سرویس مدارس هستند.

هاشمی پور بیان کرد: ازآنجایی‌که‌ 80درصد جاده‌های شهرستان  بشاگرد خاکی و سخت گذر هستند، برای جابجایی دانش‌آموزانی در طرح روستا مرکزی، ناچار باید از شش روستا با چنین مشخصاتی که فقط امکان تردد برای خوارهای نیسان مقدور است، دانش‌آموزان به مدرسه‌ای در شهرک مطهر منتقل شوند. 

مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: توجه به ایمنی و حفظ جان دانش‌آموزان از اولویت‌های آموزش‌وپرورش است که امیدواریم با توسعه زیرساخت‌های مناسب و همچنین سایر الزامات که در برنامه‌های آموزش‌وپرورش است، امکان استفاده از خودروهای مناسب و استاندارد برای جابجایی همه‌ی دانش‌آموزان عزیز مناطق روستایی فراهم شود که تحقق آن را با استفاده از همه ظرفیت‌ها دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha