به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان شرقی، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به تفویض بیش از ۸۶ اختیار از دستگاههای مرکزی و وزارتخانهها به دستگاههای استانی، اظهار کرد: در آینده نزدیک نیز تلاش میکنیم که میزان این اختیارات را بیش از پیش افزایش دهیم.
وی افزود: این مهم، باعث میشود که وزرا و روسای سازمانهای مرکزی از حالت بخشی بودن خارج شده و جایگاه استانها ارتقا یابد.
وی با اشاره به تصویب برنامه ششم توسعه، اضافه کرد: امیدواریم نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور، موثرتر عمل کنند.
رحمانی فضلی از تأمین برق لازم برای احداث نیروگاه برق در استان خبر داد و گفت: تأمین برق لازم از طریق هماهنگی با وزارت نیرو انجام شده و در آینده نزدیک نیز مشکل تأمین گاز این نیروگاه را با وزارت نیرو مطرح کرده و رفع میکنیم.
وی با اشاره به انتخاب شهرستان چاراویماق به عنوان شهرستان محروم و نیازمند توسعه استان، از استاندار آذربایجانشرقی خواست که برای این شهرستان برنامه ویژه اقتصاد مقاومتی تدوین کند.
وزیر کشور تصریح کرد: بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در هر یک از ۳۱ استان کشور، یک شهرستان محروم و نیازمند توسعه انتخاب شده و اقدامات محرومیتزدایی را در این شهرستانها آغاز کردهایم.
وی با تقدیر از سفرهای شهرستانی استاندار و معاونان وی به شهرستانهای استان با هدف رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، گفت: انتظار داریم که این سفرها استمرار داشته باشد و باید مدیران کل نیز جلسات شهرستانی را با حضور مدیران شهرستانی برگزار کرده و برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
رحمانی فضلی از تصویب خرید ۲۰۰۰ واگن در شورای اقتصاد خبر داد و افزود: اگر شهرداری تبریز برای تکمیل خط دوم متروی تبریز نیاز به واگن داشته باشد، آماده همکاری هستیم.
وزیر کشور با تأکید بر لزوم تزریق داراییهای مردم به پروژههای نیمهتمام افزود: تبریز در حوزه مشارکتهای عمومی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و غیره جایگاه رفیعی دارد و یکی از بهترین استانهای ما است و انتظار داریم این استان برای تأمین منابع مالی خود یک روش مستقلی تدوین کند.
وی در واکنش به انتقاد یکی از فعالان بخش خصوصی مبنی بر واردات تراکتور، اظهار کرد: این حق شماست که با وجود تراکتور ایرانی و تولید داخل، تراکتوری وارد کشور نشود و در این خصوص، پیگیریهای لازم را انجام خواهیم داد.
رحمان فضلی با انتقاد از سیاستهای غلط گذشته و وجود بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمهتمام در استان، ادامه داد: متاسفانه بیش از ۱۰۰ برابر بودجه عمرانی این استان، پروژه نیمهتمام در آذربایجانشرقی وجود دارد.
وی از اصلاح قانون دهیاریها وجود بیش از ۳۵۰۰ دهیاری در کشور خبر داد و افزود: از این پس تلاش می کنیم که سیاست های لازم برای ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری ها را اتخاذ کنیم.
انتهای پیام
نظرات