• شنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۵ / ۰۷:۳۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95081509811
  • منبع : نمایندگی زنجان

برای اولین‌بار در کشور محقق شد؛

تولید نانوالیاف با سرعت بالا

تولید نانوالیاف با سرعت بالا

برای اولین‌بار در کشور تولید نانو با سرعت و خروجی بالا توسط یک شرکت دانش‌بنیان در استان زنجان انجام شد.

مجید محمدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه خروجی پایین دستگاه‌های صنعتی در بسته‌بندی محصولات نانو یکی از اصلی‌ترین مشکلات در حوزه فناوری نانو محسوب می‌شود، اظهار کرد: به طور معمول یک دستگاه صنعتی 100 تا 150 گرم در ساعت ظرفیت تولید دارد.

وی با بیان اینکه ما توانسته‌ایم طی طرحی ظرفیت تولید دستگاه را به یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 500 گرم برسانیم، اظهار کرد: این طرح یک تحول در بعد تولید نانو الیاف به حساب می‌آید و با اجرای آن، بحث‌هایی مانند سوپر جاذب نیز مطرح شده است و در بسته‌بندی نانو الیاف شاهد تولید و خروجی هر چه بیشتر محصولات بوده‌ایم.

محمدی تصریح کرد: دستگاه و تجهیزات مربوط به این طرح به صورت پایلوت مورد ساخت و آزمایش قرار گرفته است و تا دو ماه آینده از این دستگاه تمام صنعتی در پارک علم و فناوری استان رونمایی خواهد شد. همچنین تا اواخر امسال از یک دستگاه صنعتی در حوزه پزشکی و کشاورزی نیز رونمایی خواهد شد. این دستگاه‌ها می‌تواند در همه حوزه‌های مربوط به نانو از جمله نظامی، پرشکی، کشاورزی، صنعتی و پوشاک کاربرد داشته باشند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیانبا بیان اینکه این طرح توانسته در برنامه نخستین چالش نوآوری فناوری نانو پس از ارزیابی پنج طرح برگزیده به مرحله نهایی راه یافته و طرح برتر انتخاب شود، خاطرنشان ‌کرد: در نخستین چالش نوآوری فناوری نانو با عنوان تولید نانوالیاف با سرعت بالا، پس از ارزیابی پنج طرح برگزیده این طرح به عنوان طرح برگزیده مسابقه انتخاب شد.

وی با بیان اینکه این چالش کشوری که با هدف یافتن روشی کارا در جهت تولید انبوه نانوالیاف در ابعاد صنعتی در اردیبهشت‌ماه امسال کلید خورده بود، اظهار کرد: این مسابقه طی دو مرحله اجرایی شد که در نهایت طرح ارائه شده از سوی شرکت ما به عنوان طرح برتر برنامه چالش شناخته شد و البته دو طرح دیگر مبتنی بر تولید نانوالیاف به روش نیروریسی و الکتروریسی دمشی برای حمایت در جهت توسعه و تجاری‌سازی به واحد تجهیزات ستاد توسعه فناوری نانو معرفی شدند.

محمدی خاطرنشان کرد: شرکت ما در زمینه تولید دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی تمام‌اتوماتیک الکتروریسی و نیز خطوط نیمه‌صنعتی و صنعتی تولید انبوه نانوالیاف پلیمری، سرامیکی و کامپوزیتی در ایران و خاورمیانه است و بخش تحقیق و توسعه این شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید نمونه آزمایشگاهی نسل جدید دستگاه‌های الکتروریسی با قابلیت تولید حجم انبوه نانوالیاف شده است. در این روش به منظور افزایش میزان تولید نانوالیاف در واحد زمان، از تلفیق روش الکتروریسی (نازلی و یا بدون نازل) و روش ریسندگی دمش محلول به صورت توامان استفاده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha