به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل بنیاد رودکی، علیاکبر صفیپوردر آستانه انتخاب وزیر آینده فرهنگ و ارشاد اسلامی، صالحیامیری را سرمایهای برای حوزه مدیریت فرهنگی کشور دانست و گفت: استقرار او در راس هرم مدیریت فرهنگی کشور نویددهنده روزهای بهتری برای این حوزه است.
او ادامه داد: دکتر صالحی امیری بهعنوان تئورسین فرهنگی دولت تدبیر و امید، «امید» را به حوزه فرهنگی کشور میبرد. حوزه فرهنگ ما امروز با چالشهایی روبهرو است که دید ملی دکتر صالحی امیری در این زمینه راهگشاست.
صفیپور بیان کرد: نزدیکی فکری و ذهنی دکتر صالحی امیری با رییسجمهور و نقش ویژه او در شالودهبندی ساختمان فرهنگی دولت تدبیر و امید موجب میشود که درهای بسته حوزه فرهنگ ما راحتتر گشوده شود، بویژه اینکه امروز در حوزههایی نیازمند راهگشایی و باز کردن درهای جدید هستیم تا حرکت چرخه فرهنگ با سهولت و سرعت بیشتری انجام شود.
وی با اشاره به سابقه فعالیت خود در کتابخانه ملی، گفت: بهعنوان کسی که ردههایی از کارشناسی تا مدیریت را در این سازمان طی کردهام، معتقدم مدیریت دکتر صالحی امیری در کتابخانه ملی، بهترین سند برای اصلح بودن انتخاب او برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. تحولات بنیادین ایجادشده در این سازمان نشان میدهد که کتابخانه ملی دوهای پویا و رو به توسعه را در دوره مدیریت ایشان طی کرده است.
صفیپور اظهار کرد: مرکز اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، امروز به یک پایگاه فرهنگی و مامنی برای اندیشمندان، محققان و صاحبنظران تبدیل شده و این نشان از «فرهنگشناسی» مدیر ارشد آن دارد. من به این پشتوانه، اعتقاد دارم که حوزه فرهنگ کشور با دکتر صالحی امیری میتواند چشمانتظار روزهای بهتری باشد.
مدیرعامل بنیاد رودکی با اشاره به پیچیدگیهای وزارت ارشاد و حساسیتهای آن، گفت: حوزه فرهنگ ما نیازمند راهبرد، برنامه، انسجام، دید ملی در عین شناخت نیازهای فرهنگی اقوام است. وزارت ارشاد وزیری متخصص میخواهد که بتواند با شکیبایی و تعامل با اهالی فرهنگ و استفاده از توان نخبگان، جریان فرهنگی کشور را روبه جلو ببرد و این ویژگی را میتوان در دکتر صالحی امیری یافت. دید ایشان به مقوله فرهنگ و هنر، علمی و تئوریک است که به شناخت بهتر این حوزه کمک میکند.
مدیرعامل بنیاد رودکی ادامه داد: هنرمندان ما باید بتوانند در فضایی امن، آثار خود را ارائه کنند و نگاهی به برنامه دکتر صالحی امیری و تاکید ایشان بر «قانونمندی در حوزه نظارت» و حذف «سلیقههای اداری و کارشناسی » و همچنین «اعاده حقوق فرهنگی نویسندگان و هنرمندان» میتواند چشماندازی روشن فرا روی حوزه فرهنگی و هنری کشور باشد.
صفیپور به موضوع اقتصاد فرهنگ در برنامههای صالحی امیری اشاره و بیان کرد: ایشان حوزه فرهنگی را خوب میشناسند و نگاه ویژهای که به ظرفیتهای اقتصاد فرهنگ در محور کلی اقتصاد مقاومتی دارند میتواند راهگشای برنامههای فرهنگی باشد.
او افزود: حمایت همهجانبه مدیران، کارشناسان و اهالی فرهنگ پشتوانهای برای انتخاب رییسجمهور است و امیدوارم تصدی ایشان، دوران طلایی در تاریخ این وزارتخانه رقم بزند.
انتهای پیام
نظرات