• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 95072917618
  • منبع : نمایندگی مازندران

رییس جهاد دانشگاهی:

نقش جهاد دانشگاهی در پیشرفت کشور الگوسازی شود

نقش جهاد دانشگاهی در پیشرفت کشور الگوسازی شود

رییس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در حوزه علم و فناوری و فرهنگ، جهاد دانشگاهی موفقیت‌های خوبی کسب کرده است، گفت: باید تلاش کنیم نقش جهاد دانشگاهی در پیشرفت کشور الگوسازی شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی در جمع مدیران پژوهشی و اعضای گروه‌های آموزشی حوزه علوم انسانی و اجتماعی جهاد دانشگاهی کشور در بابلسر با اشاره به اینکه جامعه انتظار دارد علوم انسانی مدلی برای اداره کشور ارائه کند، تصریح کرد: بمباران تبلیغاتی خروجی‌های انقلاب اسلامی را در زمینه علوم انسانی و مدل‌های ارائه کشور مطالبه می‌کند.

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم نقش جهاد دانشگاهی در پیشرفت کشور الگوسازی شود، افزود: در حوزه علم و فناوری و فرهنگ، جهاد دانشگاهی موفقیت‌های خوبی کسب کرده است؛ به طوری که در همه حوزه‌ها کارها خوب انجام شده، اما دیگران از آن خوب استفاده نکرده‌اند.

طیبی با تاکید بر اینکه عدم خودباوری و منافع شخصی در برابر ایده‌ها و یافته‌ها ایستادگی می‌کنند، تصریح کرد: دلیلش این است که نباید به توسعه به صورت فیزیکی نگاه کنیم، بلکه باید توسعه را بحث نرم افزاری بدانیم.

وی تاکید کرد: از سویی معتقدیم باید انسان توسعه یافته تربیت کنیم تا انسان ما را به جایگاه واقعی توسعه برساند.

رییس جهاد دانشگاهی با تاکید بر اهمیت تبدیل علم به فناوری و کاربردی شدن آن در جامعه افزود: مقدس دانستن مولد و کار مفید باید در جامعه نهادینه شود.

وی با بیان اینکه آسان خوارگی گرفتاری بزرگی است که امروز کشور به آن دچار شده است، تصریح کرد: انواع رانت خواری، قاچاق و فروش منابع طبیعی از عواقب گرایش به آسان خوارگی در کشور است.

دکتر طیبی با اشاره به اینکه بسیاری از مدیران دچار مشکلات جدی هستند و باید ببینیم در این حوزه چه خدمتی انجام می‌دهیم، گفت: امروز همه می‌گوییم در حوزه پژوهش و فناوری تولید وجود ندارد و بحث اصلی این است که این فناوری به توسعه اقتصادی، رفاهی و ایجاد شغل برای مردم مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برای این حوزه‌ها باید اقدامات فرهنگی صورت گیرد، افزود: در حوزه فرهنگی اقدامات خوبی مانند ایران مرز پرگهر و گفتمان دانشجویی انجام شده است، اما نیاز به تلاش بیشتری وجود دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به محجور شدن تولید ملی در اقتصاد کشور عنوان کرد: باید در حوزه مهندسی چند رشته را مشخص کرده و بین واحدهای جهاد دانشگاهی تقسیم کنیم، از سویی در کشور نیز صنایع پیشرو مشخص شود.

وی با تاکید بر اینکه باید آزمایشگاه‌های ملی برای ارزیابی تولیدات ملی راه‌اندازی شوند تا گروه‌های خارجی حاضر در کشور کنترل کیفیت تولید ملی را به دست نگیرند و برای آن مانع تراشی نکنند، تصریح کرد: پتانسیل بسیار خوبی در حوزه علوم انسانی جهاد دانشگاهی وجود دارد که می‌تواند به عمل و پژوهش کاربردی منتج شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha