• دوشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95071911705
  • خبرنگار : 71431

هیچ سایت همسریابی برای فعالیت از مراجع تاییدیه نگرفته است

هیچ سایت همسریابی برای فعالیت از مراجع تاییدیه نگرفته است

رییس پلیس فتای ناجا از مسدود شدن بیش از 700 سایت‌ همسریابی خبر داد و گفت: تنها مرجع صدور مجوز برای سایت‌های همسریابی وزارت ورزش و جوانان است.

به گزارش ایسنا، سردار سیدکمال هادیانفر با اشاره به فعالیت سایت‌های همسریابی در فضای سایبری گفت: برخی از این سایت‌ها ادعا دارند که دارای مجوز از نهادهای و دستگاه‌های مختلفی هستند، اما تاکنون هیچ مجوزی برای فعالیت از سوی نیروی انتظامی یا پلیس‌ فتا برای فعالیت سایت‌های همسریابی داده نشده است و اتفاقا با توجه به جرائم مختلفی که از سوی این سایت‌ها علیه کاربران صورت می‌گیرد، یکی از دغدغه‌های پلیس فتا برخورد با این‌گونه جرائم و سایت‌هاست.

وی با اشاره به تشکیل پرونده‌های متعدد کلاهبرداری و هتک حیثیت مرتبط با ثبت‌نام در سایت‌های همسریابی در پلیس فتا، افزود: این امر خود گواه غیر قانونی بودن فعالیت سایت‌های همسریابی بوده و گویای این است که این سایت‌ها با چه انگیزه‌ای فعال شده‌اند.

هادیانفر از مسدود شدن بیش از 700 سایت‌ همسریابی خبر داد و گفت: گردانندگان این سایت‌ها نیز دستگیر شده و به محاکم قضایی تحویل داده‌ شده‌اند.

به گفته وی، حتی برخی از این سایت‌ها پا را فراتر گذاشته و ادعا داشتند که آن‌ها برای مشروعیت فعالیت خود در خصوص همسرگزینی از مراجع معظم و معزز تقلید استفتاء کرده و این عزیزان  فعالیت آن‌ها در فضای سایبر را تایید کرده‌اند در حالی که این موضوع نیز کذب است. 

رییس پلیس فتای ناجا ادامه داد: بنابر استعلام پلیس فتا از دفاتر مراجع عظام تقلید، ادعای کذب این سایت‌ها ثابت شده و مشخص شد که هدف گردانندگان سایت‌های همسریابی بیش از آن‌که حل مشکلات ازدواج جوانان باشد، کسب درآمد است و برای آن‌ها اصلا مهم نیست که در این راه آبروی افراد ثبت‌نام کننده در سایت آن‌ها برود یا برای این عزیزان از سوی مجرمانی که در این سایت‌ها ثبت‌نام کرده‌اند مشکلاتی به وجود آید.

هادیانفر تاکید کرد: پلیس فتا در طول سالیان گذشته بارها از سوی رسانه‌های مختلف دیداری، شنیداری و مکتوب در خصوص فعالیت سایت‌های همسریابی هشدار داده است که این سایت‌ها مجوز فعالیت ندارند و ادعای آن‌ها برای داشتن مجوز کذب است.

وی بابیان این‌که برخورد با جرائم فضای سایبر بر عهده پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات است، گفت: پلیس فتا با هماهنگی مراجع قضایی در خصوص جرائم مشهود برخورد می‌کنند و آن دسته از جرائمی هم که به‌صورت پنهان صورت می‌گیرد، نیز در صورت شکایت به مراجع قضایی و ارجاع پرونده به پلیس فتا به‌سرعت مورد رسیدگی قرار می‌گیرد تا حقی از هیچ شهروندی ضایع نشود.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا با اشاره به مصوبه جلسه بیست و هشتم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: راه‌اندازی مراکز و پایگاه‌های همسریابی در فضای مجازی تنها با اخذ مجوز از وزارت ورزش و جوانان صورت می‌گیرد و هیچ نهاد یا دستگاه دیگری در کشور اجازه صدور مجوز برای سایت‌های همسریابی را ندارد. از این‌ رو وزارت ورزش و جوانان به‌عنوان متولی امر می‌تواند با جمع‌آوری لینک‌های این‌گونه سایت‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، علیه سایت‌های همسریابی که ادعای دریافت مجوز از نهادهای دیگر دارند، اقدام کند.‌

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی فتا، وی گفت: تاکنون تنها سامانه ملی همسان گزینی با رویکردی خاص برای تسهیل ازدواج جوانان از وزارت ورزش و جوانان مجوز فعالیت گرفته است و نحوه فعالیت آن نیز بدین شرح است که دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمی‌کند بلکه واسطه‌های ازدواج که افراد مورد اعتماد مردم و خانواده‌ها هستند در این سایت فعالیت می‌کنند؛ این افراد اطلاعاتی که از دختران و پسران به منظور همسریابی در اختیارشان گذاشته‌اند را به اشتراک می‌گذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha