به گزارش ایسنا، محمد مجابی در مراسم امضای تفاهمنامه سازمان حفاظت محیط زیست و ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: با توجه به تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی در اوایل سال 94 و ابلاغ آن توسط ریاست جمهوری، ستاد آن تشکیل شد که برای آن ساختاری وجود دارد که براساس آن برنامههایی تنظیم و تدوین شد.
وی افزود: شش نفر از اعضای دولت شامل وزیر اطلاعات، وزیر آموزش و پرورش، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر کشور جزو اعضای ستاد محسوب میشوند.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه تمام دستگاهها مکلف شدهاند که شورای امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند، گفت: در مجموعه شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان حفاظت محیط زیست نیز برنامههای متعددی در حال پیگیری است. علاوه بر این پیگیری اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری در کنار مسوولیتهایی که شورا برعهده دارد، از بحثهای مهم مطروحه در این شورا است.
به گفته مجابی، تشکیل شورای امر به معروف در سازمان حفاظت محیط زیست، شناسایی یاوران معروف در سطح ستاد و استانها، تشکیل کارگروههای تخصصی هشت گانه توسط مدیران کل و برگزاری نشستهای تخصصی از جمله اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست در این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه توجه دین اسلام و فرهنگ ایرانی به محیط زیست بالاست، گفت: در کتب قدیمی ایرانی، چنین آمده است که حتی در دنیای دیگر برای تخریب و آلودگی محیط زیست عقوبت وجود دارد. در دین اسلام نیز به دفعات به این موضوع پرداخته شده است. علاوه بر اینها در حقوق اساسی هم بحث محیط زیست مطرح شده است. سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حفاظت محیط زیست به عنوان یکی از اسناد بالادستی در این حوزه مهم محسوب میشود.در ماده 14 این سیاستها مباحث امر به معروف برای حفظ محیط زیست طراحی شده است.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست در خاتمه با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در 17 اسفندماه سال 93 اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این جلسه بر این موضوع تاکید کردند که باید از ظرفیت امر به معروف و نهی از منکر برای حفظ محیط زیست استفاده شود. تفاهمنامه امروز نیز به منظور گسترش نهادهای مردمی برای حفظ محیط زیست و اصلاح الگوی مصرف طراحی شده است.
انتهای پیام
نظرات