• دوشنبه / ۵ مهر ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95070502696
  • خبرنگار : 71021

درخواست نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران:

برای گردشگری نسخه جدید نپیچید

برای گردشگری نسخه جدید نپیچید

«نباید نسخه جدیدی برای توسعه گردشگری ایران ابداع نشود، چون تجربه کشورهای توسعه یافته در صنعت گردشگری با لحاظ کردن ارزش‌های دینی و فرهنگی می‌تواند نسخه پایداری برای کشور باشد.»

به گزارش ایسنا، «مهدی جهانگیری»، مدیرعامل گروه مالی گردشگری و نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران در مراسم گرامیداشت روز جهانی جهانگردی با تأکید بر اینکه باید نیم‌نگاهی به شاخصه اقتصادی گردشگری شود، افزود: برنامه‌ریزی شده تا در دو سال آینده به ۱۴۰ هزار شغل پایدار دست یابیم. در حالی که متأسفانه در مراسم امروز جای آقای سیف (رئیس بانک مرکزی) و مدیران عامل بانک‌ها و صندوق توسعه ملی خالی است. اقتصاد ما بانک محور است و فعالان هر کاری بخواهند انجام دهند یک رکن اساسی یا یک بخش از حرکت‌شان به شبکه بانک کشور متصل می‌شود.

وی در ادامه سخنانش اظهار کرد: راه نجات و حل مشکلاتی چون بیکاری تمسک به توسعه صنعت گردشگری است. این یک شعار نیست، بلکه حقیقتی آشکار است. در گردشگری با ایجاد اشتغال ارزان‌قیمت و پایدار می‌توان به تمام اهداف فرهنگی که سیاست‌مداران و دولتمردان دنبال آن هستند رسید و دغدغه اشتغال را برطرف کرد.

جهانگیری گفت: رسیدن به اشتغال پایدار در گردشگری مستلزم تأمین ابزارهایی است. ما باید در کشور حوزه برندینگ را تقویت کنیم، خدمات‌محور شویم و هزینه سفر را کاهش دهیم. این‌ها نکاتی هستند که با توجه به چارچوب اجرایی کشور قابل دسترسی است.

وی افزود: شعار امسال سازمان جهانی جهانگردی (گردشگری برای همه و ترویج آن) دقیقا تبیین‌کننده این نکته است که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در گردشگری به خوبی قابل تبیین و اجراست یعنی همه مردم با توسعه گردشگری منتفع می‌شوند. چون مهمترین پیام این صنعت تزریق شادی و نشاط به جامعه و برقراری صلح، امنیت و ثبات در کشور است. تحقق این‌ها مستلزم توجه ویژه به گردشگری است.

این فعال گردشگری سپس از دولت درخواست کرد به تشکل‌های خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی توجه بیشتری نشان دهد و گفت:‌ توسعه گردشگری اتفاق نمی‌افتد جز با فعال کردن بخش خصوصی و هموار کردن شرایط برای سرمایه‌گذاران داخلی و اتکا به آن‌ها. البته که راه برای سرمایه‌گذار خارجی باز است، ولی سرمایه‌گذار داخلی را نباید فراموش کرد.

جهانگیری در ادامه به رشد ۱۰ درصدی صنعت گردشگری ایران در هر سال اشاره کرد و افزود: امیدواریم روزی فرا برسد به ۲۰ میلیون گردشگر دست یابیم و سند چشم‌انداز را در کوتاه‌ترین زمان ممکن محقق کنیم. این اتفاق با کمک همه فعالان و سیاست‌گذاران دولتی رخ می‌دهد و می‌توان گام‌های اساسی در این راه برداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha