• دوشنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95060100198

سه‌گانه کویری کامل شد

سه‌گانه کویری کامل شد

علی چنگیزی از به چاپ سپردن «آدوری‌ها» به عنوان قسمت سوم از سه‌گانه کویری‌اش خبر داد.

به گزارش ایسنا، این کتاب در ادامه «پرسه زیر درختان تاغ» و «پنجاه درجه بالای صفر» نوشته شده است.

او در توضیحی گفت: «آدوری‌ها روایت صد سال از زندگی خانواده‌ای به نام آدوری است که در جایی وسط بیابان کشاورزی می‌کنند. فضای «آدوری‌ها» فضایی ناتورالیستی است و به سنت‌های این‌گونه آثار پابند است. رمان چنان‌چه در دو رمان قبلی من هم بوده است در کویر و بیابان می‌گذرد.

چنگیزی افزود: مکان در سه‌گانه کویری من عنصری است همیشگی و تاثیرگذار چنان‌که گمان می‌کنم بدون درک این فضا و این شخصیت محوری در این سه کتاب چیزی گم و ناپیدا می‌شد. شخصیت اصلی این سه کتاب و طبعا «آدوری‌ها» کویر است که انسان‌ها را آن‌گونه که می‌خواهد بار می‌آورد و می‌سازد تا در این خاک تشنه دوام آورند و زندگی کنند.  آدور نوعی خار است که در کویر اطراف کرمان وجود دارد.

«آدوری‌ها» به نشر چشمه سپرده شده است و پس از ویرایش و کسب مجوز نشر منتشر می‌شود.

اولین کتاب علی چنگیزی «پرسه زیر درختان تاغ» نام دارد. دومین کتاب او «پنجاه درجه بالای صفر» در جایزه ادبی هفت اقلیم شایسته تقدیر شناخته شد. همچنین مجموعه داستان «کاج‌های مورب» اولین مجموعه داستان او است که برنده سیزدهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری شد. «بزهایی از بلور» هم دومین مجموعه داستان او است که کاندیدای بهترین مجموعه داستان در هشتمین دوره جایزه جلال آل احمد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha