• شنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95050118812
  • خبرنگار : 71234

تاکید تاج‌الدین بر لزوم ورود جدی تر دولت در حوزه زنان

تاکید تاج‌الدین بر لزوم ورود جدی تر دولت در حوزه زنان

یک عضو فراکسیون زنان با تاکید بر لزوم ورود جدی تر دولت برای جلوگیری از گسترش معضلات اجتماعی به خصوص در حوزه زنان گفت:‌ در همین راستا فراکسیون زنان برگزاری جلساتی با وزرای مربوطه را آغاز کرده تا با هماهنگی و همگرایی با دولت بتوان از این آسیبت های اجتماعی جلوگیری کرد.

ناهید تاج‌الدین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیشنهادات فراکسیون زنان در لایحه برنامه ششم برای رفع تبعیض ناروا از بانوان گفت: این تبعیض زدایی باید در فیلدهای مختلف انجام شود که از جمله مهمترین آن مباحث فرهنگی و اجتماعی است.

وی ادامه داد:  باید همه قبول کنید معضلات اجتماعی در جامعه رخنه کرده است. معضلاتی که تنها مربوط به زنان نیست و مردان را هم شامل می‌شود ولی چون زن ستون خانواده است اگر دچار آسیب های فرهنگی و اجتماعی شود، این ستون واژگون شده و کل خانواده آسیب می بینید.

وی تاکید کرد: لازم است دولت در این عرصه بیشتر ظهور و بروز پیدا کند تا آسیب های اجتماعی خانم ها کمتر شود که متاسفانه در حال حاضر روز به روز پررنگ تر می‌شود.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس هم‌چنین با بیان اینکه روز به روز آسیب های اجتماعی مربوط به بانوان با سرعت زیادی افزایش پیدا می‌کند گفت: با کمی تامل و بررسی وضعیت اجتماعی این موضوع به وضوح روشن است که خانم ها با آسیب های  اجتماعی بسیاری به خصوص در کلان شهرها درگیر هستند که تلاش نمایندگان زن مجلس ورود بیشتر برای حل این مشکل است. در همین راستا فراکسیون زنان جلساتی با برخی وزرای مربوطه برگزار کرده که از جمله آن جلسه با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. این فراکسیون در نظر دارد با همگرایی و همراهی با دولت کارها را با تعامل به پیش ببرد.

به گفته تاج الدین، هدف از برگزاری جلسات تعامل بیشتر با دولت برای حل مشکلات زنان است چون دولت بازوی اجرایی و مجلس بازوی تقنینی و نظارت است و می‌تواند با همراهی، هم گامی و هم افزایی نسبت به مشکلات جامعه زنان گام های موثری بردارد.

این عضو هیأت رئیسه فراکسیون زنان هم‌چنین گفت که فراکسیون زنان در راستای این اهداف متعالی به دنبال  برگزاری جلسه ای با بانوان توانمند است تا با ریشه یابی مشکلات، گام های موثری در حل مشکلات زنان بردارد.

وی در پایان با بیان اینکه توقع جامعه از بانوان زن مجلس با توجه به افزایش تعداد آن ها نسبت به ادوار گذشته حل عمده‌ای از مشکلات زنان است گفت: نباید تصور شود که خانم ها در این دوره زیاد شده‌اند چون در جامعه‌ای که پنجاه درصد آنان را بانوان تشکیل می‌دهند، باید قدم های بلندتری برای حل مشکل بانوان برداشت که هنوز خانم ها به جایگاهی که باید، در مجلس نرسیده‌اند. البته امیدواریم در همین حد نیز پاسخگوی جامعه زنان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha