• شنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۵:۳۷
  • دسته‌بندی: المپیک ۲۰۱۶
  • کد خبر: 95050113758

رکورد ضعیف ارزنده در المپیک 2016 ریو

رکورد ضعیف ارزنده در المپیک 2016 ریو

نماینده پرش طول ایران به مقام بیست و نهمی المپیک رسید.

به گزارش ایسنا،‌ محمدارزنده آخرین نماینده ایران در روزهفتم المپیک 2016 ریو در ماده پرش طول المپیک به مصاف حریفان خود رفت و در رده بیست ونهم قرار گرفت.

او در پرش اول و دوم خود رکورد 7.29 و 7.23 را برجای گذاشت.

ارزنده در پرش سوم خود رکورد 7.31 را برجای گذاشت و با این نتیجه شانسی برای صعود به مرحله بعد ندارد.

ارزنده در المپیک لندن نیز با 7.84 هفدهم شده بود.

او در گروه B این رقابت‌ها با کانستانستین از بلاروس، کامارا از آلمان، چانگ از هنگ‌کنگ، آلوز از برزیل، ماسا از کوبا، خوراوا از گرجستان، شارما از هند، ماری از اسپانیا، فابریس از استرالیا، مایک از آمریکا، وانگ از چین، استفان از آفریقای جنوبی، رادک از جمهوری چک، لاوسن از آمریکا هم گروه بود.

در رقابت‌های دوومیدانی المپیک ودر پایان روز نخست احسان حدادی و محمود صمیمی در پرتاب دیسک بیست وچهارم و سی ام شدند. لیلا رجبی هم در پرتاب وزنه بانوان سی و دوم شد. حمیدرضا زورآوند نیز در 24 کیلومتر پیاده روی پنجاه وچهارم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha