• شنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95050109743
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

مشاور وزیر بهداشت عنوان کرد

اشتغال‌زایی برای داروسازان با راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی

اشتغال‌زایی برای داروسازان با راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی

مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب سنتی ایرانی و اسلامی گفت: با راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی، اقبال مردم در استفاده از این نوع داروها سامان می‌یابد .

به گزارش ایسنا، دکتر محمود خدادوست ، با اشاره به توجه ویژه به فراورده های طبیعی و سنتی و گیاهی در اسناد بالادستی قانون پنجم توسعه کشور، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی  و سیاست های ابلاغی سلامت از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: در این اسناد بالادستی بر لزوم استفاده از ظرفیت های طب سنتی، داروهای گیاهی و طبیعی تاکید شده و ایجاد بستری مناسب برای استفاده از این ظرفیت ها و ارائه بهتر خدمات طب سنتی به مردم را یکی از وظایف وزارت بهداشت عنوان کرده است.

مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب سنتی ایرانی و اسلامی تاکید کرد: براساس سیاست های ابلاغی سلامت از سوی مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت مکلف است نسبت به ترویج، توسعه و نهادینه شدن طب سنتی و فراورده های آن در نظام سلامت اقدامات لازم را انجام دهد.

خدادوست ضمن اشاره به درخواست‌های روز افزون مردم و اقبال آنها در استفاده از داروها و فراورده‌های طبیعی و گیاهی اظهار داشت: بر این اساس وزارت بهداشت اقدام به تدوین دستورالعمل راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی کرد.

وی با بیان این که ممکن است برخی داروهای گیاهی با داروهای شیمیایی یا بیماری‌ها تداخل داشته باشد، تاکید کرد: به همین دلیل این داروخانه‌های گیاهی با حضور یک مسئول فنی داروساز که دوره آموزشی کوتاه مدت داروسازی طبیعی گذرانده است، اداره می‌شود و طبیعی است که یک فرد داروساز توانمند، خبره و آگاه به منظور مشاوره درست به مردم برای استفاده از داروهای گیاهی باید در این داروخانه‌های طبیعی حضور داشته باشد.  

به گفته مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب سنتی ایرانی و اسلامی، حضور مسئول فنی داروساز در این داروخانه‌ها باعث می‌شود تا دسترسی مردم به خدمات ایمن و موثر تسهیل شود.

خدادوست، حضور داروسازان متخصص در داروخانه‌های طبیعی را از برنامه‌های وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: اگر داروسازان و انجمن داروسازان که افراد بسیار معقول و منطقی هستند، دغدغه سلامت مردم را داشته باشند باید از این حرکت وزارت بهداشت استقبال کنند؛ چرا که در این حرکت متولی و مسئول فنی داروخانه‌های طبیعی، خود داروسازها که افرادی متخصص و فنی هستند، می‌باشند.

وی، یکی دیگر از فواید راه‌اندازی داروخانه‌های طبیعی را ایجاد اشتغال برای داروسازان جوانی که هنوز شرایط لازم برای راه‌اندازی داروخانه‌های رایج را ندارند بیان کرد و افزود: این تصمیم باعث شد تا به نوعی برای داروسازان شغل ایجاد شود.

بنابر اعلام وب‌دا، خدادوست با اشاره به این که برخی از داروخانه‌های رایج فکر می‌کنند که با راه‌اندازی این داروخانه‌ها، فروش‌شان کم می‌شود، افزود: این اتفاق نمی‌افتد؛ چرا که با راه‌اندازی داروخانه‌های طبیعی، اقبال مردم به داروهای گیاهی سامان می‌یابد و به سمت استفاده از ظرفیت‌های داروسازها پیش می‌رویم.

وی در خصوص صنف عطاری‌ها گفت: عطارها که دوره آموزشی لازم را دیده‌اند، همچنان فعالیت خود را خواهند داشت و می‌توانند به صورت مفرده داروهای گیاهی را زیر نظر صنف عطاری‌ها عرضه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha