به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفي در ديدار با معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه ضمن اشاره به تعامل مثبت نيروي انتظامي و قوه قضائيه، اظهار کرد : نيروي انتظامي به صورت تمام وقت در حوزه تهديدها و چالش هاي موجود در زمينه آسيبهاي اجتماعي ورود پيدا کرده و با استفاده از ساز و کارهاي فرهنگي و اجتماعي به دنبال حل و کاهش معضلات اجتماعي است.
وي با بيان اينکه نيروي انتظامي در هر لحظه آماده ارائه خدمت و پاسخگويي مطلوب به مطالبات مردمي است و قوه قضائيه نيز ميتواند در موضوعات مهمي مانند مبارزه با آسيبهاي اجتماعي کمک هاي لازم را انجام دهد ، افزود : امروزه موضوعاتي در حوزه آسيب هاي اجتماعي وجود دارد که سبب نگراني مقام معظم رهبري و مسئولان کشور شده، لازم است آسيب هاي اجتماعي با جديت پيگيري تا از افزايش آنها جلوگيري شود.
رئيس پليس پيشگيري ناجا با بيان اينکه اقدامات "سلبي" پليس ويژه برخورد با قاچاقچيان، سارقان و مجرمان سابقه دار است، اقدامات "ايجابي" پليس را مهمتر از اقدامهاي" سلبي" عنوان و بيان کرد : آموزش همگاني و مشارکت عمومي شهروندان از اقدامات ايجابي پليس محسوب ميشود.
سردار شرفي با تاکيد بر اينکه ايجاد و توسعه امنيت بهتنهايي بر عهده پليس نيست، بيان کرد: مردم در تامين امنيت مطلوب سهم مهمي دارند و پليس براي تامين امنيت نيازمند مشارکت و همکاري مردم است.
وي، پليس را در خط مقدم برخورد با ناهنجاريهاي اجتماعي معرفي و خاطر نشان کرد : پليس آخرين نهاد در خط حرکتي برخورد با ناهنجاريها بوده و در راستاي نهادينه کردن امنيت در لايه هاي مختلف جامعه در فرهنگسازي و پيشگيري از جرم موثر است .
اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به اينکه برقراري نظم و امنيت مطلوب با پيشگيري اجتماعي تحقق پيدا ميکند، خاطر نشان کرد: آموزش همگاني يکي از راههاي اساسي تحقق پيشگيري اجتماعي است.
وي ادامه داد: آموزش همگاني از راههاي اساسي تحقق پيشگيري اجتماعي است، پليس نهادي است که توانسته در حوزه فرهنگ منشأ اثراث موثري در جامعه باشد در اين راستا نگاه ما بر اين مبنا است که موضوعهاي اجتماعي را نبايد تبديل به مسائل امنيتي کرد.
رئيس پليس پيشگيري ناجا با تاکيد براينکه اجراي صحيح ماموريت و خدمت به مردم راهبرد مهم پليس است، عنوان کرد : پليس با همراهي مردم و دستگاههاي مختلف از تمام امکانات موجود براي مقابله با ناهنجاريها استفاده ميکند.
حساس کردن دستگاه هاي مسئول نسبت به آسيب هاي اجتماعي
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه نيز در اين ديدار با اشاره به اقدامات و دستاوردهاي مطلوب ناجا در برخورد و کاهش آسيب هاي اجتماعي گفت : بر اساس قانون اساسي اقدام مناسب براي پيشگيري از وقوع جرم و اصلاح مجرمان از جمله وظايف قوه قضائيه است.
وي ادامه داد : مهمترين دستاورد اين معاونت افزايش توجه و حساسيت مديران كشور به مباحث پيشگيرانه در جامعه بوده است.
دکتر الفت خاطر نشان کرد : چگونگي، كيفيت همكاري و تعامل با دستگاه هايي كه برنامه هاي پيشگيري را در دستور كار خود قرار داده اند، توجه و پرداختن به مباحثي كه مورد نظر رهبر معظم انقلاب در حوزه آسيب هاي اجتماعي است، از ديگر اهداف و برنامه هاي پيش روي اين معاونت است.
وي با بيان اينکه رهبر معظم انقلاب پرداختن به چهار مورد شامل طلاق، اعتياد، حاشيه نشيني و امنيت اخلاقي را مورد تاكيد ويژه قرار دادند كه رسيدگي به اين موارد در اولويت كار دستگاه هاي اجرايي فعال در امور اجتماعي است، افزود : رهبر معظم انقلاب توجه به عمق و گستردگي آسيب ها، انجام كارهاي فوق العاده و تلاش مضاعف، نقش آفريني همه دستگاه ها در امور اجتماعي و انجام وظايف با حساسيت ويژه از سوي دست اندركاران به ويژه معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه را مورد تاكيد قرار دادند.
براساس گزارش سایت پلیس، دکتر الفت تاکيد کرد : پاسخگويي به مطالبات مقام معظم رهبري نيازمند همکاري و تعامل بيش از پيش نيروي انتظامي و قوه قضائيه است.
انتهای پیام
نظرات