• سه‌شنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95040112461
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

برپایی رویدادی برای گسترش فرهنگ ایده‌پردازی و کارآفرینی در حوزه دریا

برپایی رویدادی برای گسترش فرهنگ ایده‌پردازی و کارآفرینی در حوزه دریا

نخستین رویداد ملی کارآفرینی در حوزه دریایی در راستای سرعت ورود ایده‌ها به بازار تولید محصولات در شهریور ماه امسال برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در نظر دارد با همکاری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پارک علم و فناوری مازندران و سازمان صنایع دریایی اولین رویداد ملی کار آفرینی دریایی را با محوریت صنایع دریایی، محیط زیست، شیلات و... در تاریخ 12 شهریور ماه 95 همزمان با دومین همایش ملی فناوری‌های دریایی در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) با حضور مدیران ارشد صنایع دریایی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  برگزار کند.   


از سویی دیگر به منظور گردآوری و تسهیل ارتباطات اضلاع مثلث کارآفرینی (ایده‌پردازان، سرمایه‌گذاران، افراد باتجربه و نخبگان علمی) و سرعت ورود ایده‌ها به بازار تولید محصولات، رویدادهای کارآفرینی در سراسر دنیا و با موضوعات مختلف شکل گرفته‌اند تا جریان تبدیل ایده به پدیده و در نهایت ورود به بازار را تسهیل و تسریع کنند. 


محققان، دانشجویان، صنعتگران و تمامی علاقه‌مندان  حوزه صنایع دریایی در این رویداد می‌توانند ایده‌های خود را با حمایت‌های مالی و حضور مستقیم سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و مدیران صنایع دریایی به طرح‌های صنعتی تبدیل کنند.


بهترین ایده‌ها علاوه بر دریافت جوایز نفیس در اولویت جذب سرمایه‌گذاری و حمایت برای تبدیل شدن به یک کسب و کار صنعتی قرار خواهد گرفت. این حمایت‌ها شامل تسهیلات مالی، بازاریابی محصولات و خدمات تولید شده، حمایت کامل از دانش‌بنیان شدن تیم‌ها، ارائه فضای کاری و اداری و دیگر حمایت‌های مورد نیاز است.


جوایز این رویداد شامل تقدیر از ایده‌های برگزیده و کارآفرینان برتر توسط ستاد دریایی مورد حمایت قرار خواهد گرفت. مهلت ارسال ایده تا اول مرداد 95 تمدید شده است.

ویژگی‌های شاخصی ایده‌ها عبارت است از: «ایده‌های مطرح شده باید در راستای توسعه و رونق صنعت دریایی داخلی باشند، ضمن آنکه ایده مطرح شده باید دارای طرح توجیه اقتصادی مناسبی باشد»، «ایده مشابهی در داخل کشور قبلا ارائه نشده باشد»، «ایده‌های مطرح شده باید دارای طرح توجیه اقتصادی مناسبی باشند»، «ایده‌های مرتبط با اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی در اولویت انتخاب هستند»، «ایده‌های با فناوری بالا و خدمات نوین دارای امتیاز مثبت هستند»، «حمایت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و فعالان بخش خصوصی از ایده‌ها دارای امتیاز مثبت هستند» و «ایده‌های دارای نمونه اولیه دارای امتیاز ویژه خواهند بود».
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha