ناهید تاج الدین در گفت و گو با خبرنگارایسنا، اظهار کرد: هماهنگی بین نمایندگان استان اصفهان پیش از شکل گیری فراکسیون امید در مجلس وجود داشته و شخصاً با اکثر نمایندگان استان در راستای نیازهای اصفهان ارتباط دارم و سعی کردهایم که حداقل توزیع فراکسیون امید استان اصفهان در کمیسیونها در راستای نیاز استان باشد.
این نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص چرایی و چگونگی توزیع نمایندگان اصفهان در کمیسیونهای مجلس، تصریح کرد: بسیاری از معضلات استانی؛ معضلات ملی محسوب میشود و چاره جویی برای آنها میتواند و باید در سطح ملی انجام شود چراکه ساختار سیاسی ما ساختار ایالتی نیست که نمایندهها را مثلاً نماینده ایالت اصفهان یا تهران بدانیم، اما من هم معتقدم در توازن میان نیازهای استانی و عضویت در کمیسیونهای تخصصی مجلس طبیعتا نارساییهایی وجود داشته و باید با مدیریت منسجم نمایندگان استان این مشکل رفع شود.
تاج الدین در خصوص حضور خود در کمیسیون اجتماعی و چرایی حضور در چنین کمیسیونی اظهار کرد: برای انتخاب این کمیسیون به شخصه سه طیف دغدغه را در نظر گرفتم و در واقع سه دغدغه عبارتند از دل مشغولیهای شخصی، دغدغهها و ملاحظات حوزه انتخابیه و دغدغههای ملی، از بعد دغدغههای شخصی با آنکه خود دانش آموخته دکتری ژنتیک هستم و شاید نزدیکترین کمیسیون به حوزه مطالعات شخصی من همین کمیسیون اجتماعی یا کمیسیون بهداشت بوده است، اما من به عنوان یک استاد دانشگاه با نزدیک به 15 سال سابقه تدریس به تدریج و به خاطر ارتباط داشتن با قشر جوان و دانشجو احساس کردم دغدغههای اجتماعیام پررنگتر از بقیه دغدغهها شده و در شرایطی که با نگاه به بافت جمعیتی درمییابیم که نزدیک به 38 میلیون جوان داریم که عمدهترین مشکل آنها مشکل اشتغال بوده و کمیسیون اجتماعی و تصمیم گیریهای این کمیسیون بیشترین تأثیر را بر مقدرات این جمعیت جوان دارد.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر جمعیت زنان هم چیزی بالغ بر 39 میلیون نفر است که بخش بزرگی از معضلات آنها معضلات اجتماعی بوده که باز محل رجوع این معضلات کمیسیون اجتماعی است. از بعد ملاحظات حوزه انتخابیه پس از انتخاب کمیسیونهای بهداشت توسط دیگر منتخب اصفهان بر این شدم که کمیسیون اجتماعی را برگزینم.
این نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای مثال در بعد ملی اگر موج معضلات اجتماعی را در نظر بگیریم میتوان دریافت که کمیسیون اجتماعی حوزه بسیار مهمی است، گفت: اعتقاد من این است که ما در کنار تحول نظام سلامت نیازمند تحول نظام اجتماعی هستیم اتفاقی که باید روی آن کار کرد و یکی از دغدغههای من برای حضور در چنین کمیسیونی است.
تاج الدین در خصوص فراکسیون زنان و همچنین کمیسیون زنان و خانواده، افزود: خانواده بنیادیترین نهاد اجتماعی است که شالوده آن توسط زن تشکیل میشود، پس بر این اساس برای اصلاح نظام اجتماعی باید نظام تربیتی را اصلاح کرد و برای اصلاح نظام تربیتی باید سلامت اجتماعی مادران را تضمین نمود و زنان را توانمند کرد چراکه معتقدم زنان توانمند، کودکان توانمند تربیت میکنند و به این شکل غنای جامعه افزایش مییابد.
وی اضافه کرد: برای افزایش توانمندی زنان، کارآفرینی اجتماعی به وسیله زنان را مدنظر قرار دادهام. کارآفرینی اجتماعی که میتواند مقدمه و زمینه ساز یک بازآفرینی اجتماعی شود و در واقع چنین مدلی میتواند معضل اشتغال زنان را حل و از پتانسیل زنان برای کاهش آسیبهای اجتماعی بهره بگیرد. چراکه نرخ بیکاری زنان در اصفهان 25.4 است در حالیکه نرخ بیکاری مردان 10.9 است که چنین فاصله زیادی به همراه انبوهی از معضلات اجتماعی که گریبان زنان را گرفته است پس برای رفع این مشکلات نیازمند یک همت ملی هستیم و باید یک فراکسیون قوی یک کمیسیون خانواده با عزم ملی در مجلس تشکیل دهیم.
انتهای پیام
تاج الدین:
نیازمند تحول نظام اجتماعی هستیم
نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: در کنار تحول نظام سلامت نیازمند تحول نظام اجتماعی هستیم، اتفاقی که باید روی آن کار کرد و یکی از دغدغههای من برای حضور در کمیسیون اجتماعی همین مسئله است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات