مدیرعامل خانه هنرمندان ایران درگذشت پرویز کلانتری را تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا، در پیام مجید رجبی معمار آمده است: «پرویز کلانتری، انسانی شریف و هنرمندی بزرگ که در این دیار به نقاش کویر شهره بود، پس از تحمل رنج بیماری، سرانجام هنرمندانه پرواز کرد و از میان ما رفت.
او از میان ما رفت، ولی نقاشیها، تصویرگریها و تابلوهای کاهگلیاش که زندگی مردم کویر را در خود داشت، در میان ما تا ابد به یادگار خواهد ماند.
امید که روح لطیفش قرین لطف و رحمت الهی بوده، بازماندگانش در غم از دست دادن آن هنرمند فقید، صبور و شکیبا باشند.»
~.~.~.~.~.~.~.~.~
مدیرعامل موسسه توسعه هنرهای معاصر درگذشت پرویز کلانتری - نقاش، تصویرگر و نویسنده پیشکسوت - را تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا، در پیام تسلیت مهدی افضلی آمده است: «انالله و انا الیه راجعون. با اندوه فراوان، خبر رسید که استاد پرویز کلانتری نیز از جمع اهالی هنر شریف هنرهای تجسمی کشور، رخت سفر بربست. پیشکسوتی فروتن از زمرهی بزرگان هنر ایران زمین که با ذوقی لطیف روایتگر کویرهای ایران بود و آثارش همواره پیوندهایی دلنشین و خاطرهانگیز با روح و جان مردم داشت.
درگذشت این هنرمند عزیز را به بازماندگان محترم او و نیز خانواده هنرهای تجسمی کشور تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب دارم.»
به گزارش ایسنا، پرویز کلانتری، نقاش و تصویرگر پیشکسوت، شامگاه 31 اردیبهشتماه پس از تحمل یک دوره بیماری، در سن 85 سالگی درگذشت.
کلانتری، هنرمند نقاش، نویسنده و روزنامهنگار، متولد سال 1310 در زنجان و دانشآموختهی دانشکدهی هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود. مدیریت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شرکت در نمایشگاههای گروهی و انفرادی متعدد در داخل و خارج از ایران و انتشار چند مجموعه داستان، بخشی از فعالیتهای کلانتری بود. همچنین یکی از آثارش در فهرست تمبرهای ویژهی سازمان ملل به چاپ رسیده و تابلوی مشهور «شهر ایرانی» او در مقر سازمان ملل در نایروبی قرار دارد.
او بهجز نقاشی و تصویرگری، داستاننویسی و روزنامهنگاری را نیز تجربه کرد و فعالیتهای هنری مختلفی را در کارنامهی کاری خود به ثبت رساند.
انتهای پیام
نظرات