دبیر کمیسیون دانشگاهی همایش دکترین مهدویت و رئیس مرکز امام و انقلاب جهاد دانشگاهی گفت: حضور جهاد دانشگاهی در همایش دکترین مهدویت نمادی از همکاری حوزه و دانشگاه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، سیدمهدی فیض در مراسم اختتامیه همایش دکترین مهدویت به ارایه گزارشی از بخش دانشجویی این همایش پرداخت و گفت: یکی از رسالتهای جهاددانشگاهی هدایت فکری دانشجویان و اساتید دانشگاه در راستای شکلگیری تمدن اسلامی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر آن تاکید دارند.
وی افزود: رهبرمعظم انقلاب اسلامی بر ایجاد تمدن اسلامی در کشور و سپس شکلگیری تمدن اسلامی در جهان اسلام تاکید فرموده اند و جهاد دانشگاهی نیز ماموریت خود می داند تا در این مسیر در میان دانشجویان و دانشگاهیان هدایتگری داشته باشد.
دبیر کمیسیون دانشگاهی همایش دکترین مهدویت گفت: سیری که مقام معظم رهبری در جهت تبیین الگوی تمدن نوین اسلامی با پیش زمینه سبک زندگی ایرانی و اسلامی ترسیم کردند از سوی جهاددانشگاهی به عنوان یک گفتمان مطرح است.
فیض با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از سال ۱۳۸۰ در زمینه فعالیتهای مهدوی تلاش علمی، هنری و ادبی داشته است، گفت: تاکنون ۹ دوره جشنواره مهدویت از سوی این نهاد دانشگاهی برگزار شده است و دانشجویان و دانشگاهیان در زمینه آموزههای مهدویت به فعالیتهای علمی و هنری و ادبی پرداخته اند.
رئیس مرکز امام و انقلاب جهاد دانشگاهی بیان کرد: با تعامل با موسسه آینده روشن تصمیم گرفتیم تا بخش دانشگاهی همایش دکترین مهدویت را ایجاد کنیم و در این راستا از شش ماه قبل برنامهریزی لازم صورت گرفت و محور مقالات در ۵۷ موضوع استخراج و به دانشگاهیان ارایه شد.
فیض تصریح کرد: با اعلام فراخوان، ۹۴ مقاله از سوی دانشگاهیان دریافت شد که 10 مقاله برگزیده و در همایش دکترین مهدویت ارایه شد.
وی از برپایی نمایشگاه آثار ادبی و هنری دانشجویان از روز شنبه اول خرداد ماه به مدت ۵ روز در فرهنگسرای ابن سینای تهران خبر داد و گفت: امیدواریم در سالهای آتی شاهد حضور پررنگتر قشر دانشگاهی در این همایش باشیم که جلوه ای از وحدت حوزه و دانشگاه است.
انتهای پیام
نظرات