• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 95022716937
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معاون مطبوعاتی:

استقلال حرفه‌ای روزنامه‌نگاران دغدغه معتمدنژاد بود

استقلال حرفه‌ای روزنامه‌نگاران دغدغه معتمدنژاد بود

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: باید به شوراهای مطبوعات برگردیم و درباره رسانه و کارهای حرفه‌ای هوشمند در داخل صنوف مطبوعاتی تصمیم گرفته شود.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: باید به شوراهای مطبوعات برگردیم و درباره رسانه و کارهای حرفه‌ای هوشمند در داخل صنوف مطبوعاتی تصمیم گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان‌ جنوبی، حسین انتظامی، امروز (27 اردیبهشت ماه) در اختتامیه جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها و تجلیل از روابط‌عمومی‌های برتر استان، با اشاره به اینکه شخصیت‌هایی مثل پروفسور معتمدنژاد همیشه زنده هستند، اظهار کرد: توسعه کشور جز در سایه توسعه مناطق محروم نیست.

وی با اشاره به اینکه افرادی که در مسیر برنامه‌ریزی هستند با توجه به فرهنگ آن کشور برنامه‌ریزی می‌کنند، افزود: سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد توجه به توانایی‌ها و توانمندی استان‌ها است.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد، بیان کرد: در سال‌های گذشته جشنواره، از ظرفیت مرکز استفاده می‌شد تا گله‌گزاری نباشد که به نوعی به نیروهای فرهنگی، خانه‌های مطبوعات و تشکلات صنفی بی‌اعتنایی می‌شد.

انتظامی تصریح کرد: اکنون سیاست‌ها در توسعه فرهنگی استان آموزش برای خانه‌های مطبوعات بوده تا از طریق آنها دوره‌هایی برای کارآمدی و توانمندی برگزار و از ظرفیت استان‌ها نیز استفاده شود.

وی یادآور شد: اگر به دنبال اجرای شعار توسعه هستیم باید در حوزه زیرساخت‌ها برای ۱۰ استان از جمله خراسان‌جنوبی رایانه‌های مطبوعاتی سه برابر شود.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد یادآور شد: یکی از تأکیدات و دغدغه‌های پروفسور معتمدنژاد استقلال حرفه‌ای روزنامه‌نگاران است که با کمک به یکدیگر به این امر تحقق بخشده شود.

انتظامی با اشاره به قانونی که بین مطبوعات و روابط رسانه‌ها حاکمیت دارد، اظهارکرد: این قانون رابطه رسانه و روزنامه‌نگاران با حاکمیت و رابطه روزنامه‌نگار با رسانه و روزنامه‌نگار با روزنامه‌نگاران است.

وی با توجه به تجربیات معتمدنژاد ادامه داد: یکی دیگر از آسیب‌های این صنف این است که افرادی خود را روزنامه‌نگار می‌دانند که روزنامه‌نگار نبوده و آموزش‌های لازم را ندیده‌اند.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه دولت صلاحیت رسیدگی به صنوف را باید به خودشان بسپارد، تصریح کرد: با همت اهالی رسانه این صنف شکل گرفته و برای این مجموعه خود تصمیم گرفته و آموزش‌های لازم را بدهند.

وی با اشاره به اینکه وظیفه دولت آمادگی و عقب‌نشینی به نفع صنوف است، افزود: یکی از گمشده‌های ما اخلاق حرفه‌ای است چراکه آموزش‌های لازم داده نشده و همت عمومی نداریم.

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد خاطرنشان کرد: در میثاق حرفه‌ای باید به جزییات پرداخته و از عبارات کلی فاصله گرفته و امیدواریم فضای رسانه‌ای فضای اخلاقی و رسانه شناسی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha