مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: 9 سرمایه گذار از شرکتهای بزرگ کشتیرانی و شرکتهای بزرگ بنادر از همه بنادر کشور درخواست سرمایه گذاری داشتند.
به گزارش خبرنگار ایسنا در مازندران، محمد سعیدی نژاد - معاون وزیر راه و شهرسازی - در حاشیه بازدید وزیر راه و شهرسازی از بندر امیرآباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بندر امیرآباد از بنادر بزرگ دریای خزر به شمار می رود و امکان ارتباط با کشورهای آسیای میانه و روسیه را فراهم می کند.
وی با بیان اینکه بندر امیرآباد اولین بندر کشور در ارتباطات ریلی است، افزود: معرفی بندر امیراباد به عنوان منطقه ویژه اقتصادی از اقدامات خوب دولت محسوب می شود.
سعیدی نژاد با اشاره به اینکه بندرامیرآباد 1060هکتار وسعت دارد که بخش زیادی از آن توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است، عنوان کرد: در ادامه توسعه بندر در سمت شرق و جنوب برنامه هایی برای امکان سرمایه گذاری فعالیت ها در دست اقدام است.
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: سال گذشته 560 میلیارد تومان سرمایه گذاری در قالب قرارداد منعقد شده که بخش زیادی از آن در حال اجراست.
وی با بیان اینکه توسعه بندر پیشرفت عملیاتی خوبی داشته است، افزود: در بازدیدی که داشتیم حوضچه شماره دو بندر آماده بهره برداری است و اکنون در حال تجهیز هستیم.
سعیدی نژاد اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت بندر از 4.5 میلیون تن در سال به 5.7 میلیون تن در سال و تعداد اسکله ها نیز از شش به 11 اسکله افزایش پیدا میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه پس از برجام جریان ورود کالا رشد داشته و علاقه به سرمایه گذاری به کشور بیشتر شده است، عنوان کرد: سرمایه گذاری خارجی بعد از برجام عمدتا در دو بندر جنوبی، چابهار و شهید رجایی بوده و 9 سرمایه گذار از شرکتهای بزرگ کشتیرانی و شرکتهای بزرگ بنادر از همه بنادر درخواست سرمایه گذاری داشتند.
وی افزود: درخواست های سرمایه گذاران در دست بررسی است که امید می رود ظرف دو ماه آینده شرکتهایی که شرایط لازم را دارند اعلام آمادگی کنند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هر سال نشست مشترکی میان رؤسای بنادر کشورهای حاشیه دریای خزر برای هماهنگی بیشتر انجام می شود و طبیعی است که بنادر ایران جزو بهترین بنادر از نظر ظرفیت، امکانات و نیروی انسانی دریای خزر است.
وی افزود: همه آنچه در بندر امیرآباد سرمایه گذاری شده عمدتا برای عملیات صادرات و واردات است و این منطقه ویژه اقتصادی است که بخش زیادی از محصولات این منطقه و نیز نیازها و مواد اولیه از طریق کشورهای سی آی اس تامین میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: حمایت ها از خطوط و کشتیها به صورت غیرمستقیم از طریق تامین تسهیلات ارزان قیمت که سازمان در اختیار این شرکت ها قرار میدهد و یا کاهش هزینه های بندری صورت می گیرد اما در مورد نرخ، شناورها آزاد هستند و می توانند در یک فضای رقابتی با کشورهای دیگر رقابت کنند.
انتهای پیام
نظرات