• یکشنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 95011503535
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

اقتصاد مقاومتی کلید حل مشکلات و رسیدن به توسعه پایدار است

اقتصاد مقاومتی کلید حل مشکلات و رسیدن به توسعه پایدار است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی سیمان خاش با اشاره به اینکه نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری همواره به عنوان یک نقشه راه و ضامن توسعه کشور بوده است؛ بیان کرد: اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل کلید حل مشکلات، عامل مهم بهبود شاخص‌ها در تولیدات داخلی و رسیدن به توسعه پایدار می باشد.

مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی سیمان خاش با اشاره به اینکه نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری همواره به عنوان یک نقشه راه و ضامن توسعه کشور بوده است؛ بیان کرد: اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل کلید حل مشکلات، عامل مهم بهبود شاخص‌ها در تولیدات داخلی و رسیدن به توسعه پایدار می باشد.

خسرو جامعی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان و بلوچستان افزود: بایستی همه دستگاه‌ها با مشارکت و همراهی مردم تلاش کنند که کشور از وابستگی و احساس نیاز به خارج دور شود.

وی اظهار داشت: الحمدلله در کشور ایران سرمایه‌های ارزشمندی برای سربلندی و عزت کشور وجود دارد و زمینه برای عمران، آبادانی و توسعه در ابعاد مختلف فراهم می باشد.

وی گفت: در جای جای کشور و منطقه پر ظرفیت و سرشار از پتانسیل و نعمت سیستان و بلوچستان سرمایه‌های ارزشمندی وجود دارد که به خوبی از آنها بهره برداری نشده است.

جامعی از کوه تفتان و دریای مکران و معادن غنی در کنار نیروی انسانی پر توان به عنوان سرمایه‌های ارزشمندی یاد کرد و افزود: در این استان و این منطقه از کشور توانمندی‌های ویژه و برجسته‌ای وجود دارد که در جاهای دیگر این ظرفیت نیست.

وی افزود: سیمان تولیدی این شرکت با توجه به تجهیز کارخانه به آزمایشگاه‌های مجهز و در اختیار داشتن آخرین فناوری روز دنیا و اخذ تائیدیه رسمی از سازمان‌های استاندارد ملی و بین المللی، توانسته رضایت تمام مشتریان خارجی را فراهم کند.

این مسوول اظهار داشت: این شرکت از توان اجرایی نیروهای متخصص و متعهد بومی، معادن غنی و سرشار خود واقع در دامنه کوه تفتان به خوبی بهره گرفته و تلاش دارد با در اختیار داشتن تجهیزات و دستگاههای تولید بر اساس فناوری روز دنیا، در امر تولید انواع سیمان‌های تیپ، آمیخته پوزولانی، بلین بالا و کلینکر موفق عمل کند.

وی گفت: سیمان خاش با وجود قرار گرفتن در یکی از نقاط محروم کشور، با تدوین برنامه راهبردی برای توسعه بازارهای فروش محصولات خود در سطح کشور و بازارهای جهانی و کشف و نفوذ در بازارهای جدید، در سال 1386 نسبت به اجرای طرح افزایش ظرفیت تولید از دو هزار تن به دو هزار و 600 تن کلینکر در روز اقدام و هم اینک توانایی تولید و تحویل روزانه سه هزار تن انواع سیمان را دارد.

مدیر عامل سیمان خاش تصریح کرد: با همت همکاران و تلاشگران این مجموعه در واحد کنترل کیفی و آزمایشگاه، گواهینامه استاندارد محصولات تولیدی این شرکت برای چهاردهمین سال متوالی تمدید شد.

جامعی افزود: تمام تلاش این مجموعه در زمینه افزایش هرچه بیشتر رضایتمندی مشتریان و ارائه محصولات با رعایت استانداردهای ملی و بین المللی و کیفیت جهانی برای مصرف کنندگان داخلی و خارجی است.

به گزارش خبرنگار ما در حوزه صنعت و معدن، منطقه خاش پر از ظرفیت و جذابیت بوده که وجود معادن غنی پزولان، کائولن، منگنز، مرمریت، کرومیت، مس و طلا در حاشیه تفتان و مناطق همجوار گواه بر این مدعاست اما این گنجینه‌ها همچنان خاک می خورند.

شکل گیری کارخانه سیمان در دهه 60 فرصتی مهم برای بالا بردن شاخص‌های تولید و اشتغال و سرمایه گذاری در این منطقه محسوب می گردد که خوشبختانه با بهره گیری درست از ظرفیتهای این موضوع گامی مهم در کاهش مشکلات و تامین احتیاجات مردم منطقه برداشته شده است.

هم اینک ایجاد یک کارخانه سیمان سفید و یا کارخانه کاشی و سرامیک سازی می تواند به رونق بخش اقتصادی منطقه کمک نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha