• پنجشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 94122716959
  • خبرنگار : 71542

سخنگوی سازمان امداد و نجات اعلام کرد

امدادرسانی به 5800 نفر طی دو روز گذشته

امدادرسانی به 5800 نفر طی دو روز گذشته

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از انتقال ٢٢٠ نفر به مراکز درمانی از 25 اسفندماه تاکنون خبر داد.

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از انتقال ٢٢٠ نفر به مراکز درمانی از 25 اسفندماه تاکنون خبر داد.

مصطفی مرتضوی در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» ایسنا با اشاره به اینکه از ٢٥ اسفند ٩٤ تاکنون، بیش از ٤٠٠ مورد عملیات امداد و نجات انجام شده است، گفت: در این عملیات به بیش از ٥٨٠٠ نفر امدادرسانی شده و بیش از ٣٨٠ نفر نجات یافتند.

وی با بیان اینکه در این بازه زمانی ٦٤ مورد عملیات رهاسازی صورت گرفته است، اظهار کرد: انتقال ٢٢٠ نفر به مراکز درمانی انجام شد و برای 520 نفر نیز خدمات سرپایی صورت گرفت.

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در ادامه با اشاره به اینکه از 25 اسفند تاکنون بیش از ٧٠٠ نفر اسکان اضطراری داده شده‌اند، افزود: در زمینه حوادث جاده‌ای نیز ساعت 10 صبح امروز (پنجشنبه، 27 اسفند) تصادف یک دستگاه سواری پراید و سواری سمند و کامیون کشنده در شازند - سربند- توره در محور اراک بروجرد گردنه زالیان رخ داد که هشت حادثه‌دیده، چهار مصدوم و چهار فوتی به همراه داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha