• شنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 94121509664
  • منبع : مطبوعات

نامه گلایه آمیز رسول خادم به رئیس جمهور

نامه گلایه آمیز رسول خادم به رئیس جمهور

رئیس فدراسیون کشتی در فاصله کمتر از 6 ماه تا بازیهای المپیک 2016 به رئیس جمهور نامه نوشت.

رئیس فدراسیون کشتی در فاصله کمتر از 6 ماه تا بازیهای المپیک 2016 به رئیس جمهور نامه نوشت.

به گزارش ایسنا، متن نامه رسول خادم به دکتر روحانی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر روحانی

رئیس محترم جمهور

باسلام،

احتراماً همانطور که مستحضر هستید رقابت های المپیک 2016 برزیل، در حدود شش ماه آینده بعنوان یکی از بزرگترین رویدادهای سیاسی و اجتماعی جهان در سال یاد شده برگزار خواهد شد. از چند ماه گذشته تا کنون درخواست ها و گلایه مندی های زیادی بدلیل عدم توجه لازم به فدراسیون های المپیکی و قهرمانان ملی شرکت کننده در مسابقات المپیک، بصورت رسمی منتشر و اعلام گردیده، که متاسفانه فاقد هرگونه نتیجه عملی از سوی مسئولین محترم دولت بوده است.

با عنایت به اینکه برای فدراسیون های المپیکی، کادرهای فنی و قهرمانان ملی قطعی شده است، که کسب موفقیت و پیروزی در مسابقات المپیک برزیل، هیچ گونه اهمیت و اولویتی بر مبنای سیاست های جاری آن دولت محترم ندارد، سپاسگزار خواهد بود، بفرمایید، سخنگوی معزز دولت، صراحتا اعلام فرمایند، به دلیل محدودیت های مالی و اجرایی، یا هر علت دیگری که صلاح می دانید، دولت توانایی حمایت از حداکثر 20 قهرمان ملی که در چند رشته ورزشی محدود (کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو، دوومیدانی و یا ... تیراندازی) می توانند مدعی کسب مدال در المپیک 2016 برزیل، برای کشور عزیزمان ایران باشند را، ندارد. در واقع قهرمانان ملی، مربیان و مدیران ورزش های المپیکی کشور، که تمامی عمر، آبرو و توانایی خود را از زمان فعالیت آن دولت محترم، با کمترین حمایت ممکن، صرف برنامه ریزی و فعالیت برای کسب موفقیت در مسابقات المپیک آینده نموده اند، انتظار دارند، دولت محترم صادقانه، اولویت نداشتن کسب نتیجه در مسابقات المپیک برزیل را به ده ها میلیون مردم علاقه مند به ورزش در کشور اعلام نماید.

جناب آقای دکتر روحانی عزیز، حتما استحضار دارید، که کسب موفقیت در مسابقات المپیک، موضوعی کاملا ملی و بخشی از منافع ملی کشور محسوب می شود. از اینرو موضوعی نیست که انتظار داشته باشیم بخش خصوصی مسائل و مشکلاتش را حل و فصل نماید. لازم است برای روشن شدن افکار حضرتعالی، عرض کنم، سهم بودجه دولت در تامین نیاز های مالی فدراسیون های المپیکی، کمتر از پانزده درصد از کل بودجه فدراسیون های مذکور است. در واقع فدراسیون های المپیکی که فاقد هرگونه ساختار اقتصادی و منابع مالی هستند، بیش از هشتاد درصد از هزینه های خود را با دست خالی و گرو گذاشتن آبروی مدیران، پیشکسوتان، مربیان و قهرمانان ملی‌شان تامین می‌کنند.

حتما تصدیق می فرمایید خدا را خوش نمی آید بدلیل عدم توجه مسئولین محترم، بیش از این، این سرمایه های معنوی جامعه (قهرمانان ملی، موسپیدان پیشکسوت ،مربیان و مدیران ورزش های المپیکی) را قربانی کنیم. البته مشکلات مالی، بخش کوچکی از مشکلات ورزشهای المپیکی است، اما چون این مسائل بطور کلی اهمیتی از سوی مسوولان محترم ارشد در دولت ندارد، بیانش فقط درد را بیشتر میکند.

تقاضا دارم توجه فرمایید که اعلام صادقانه مواضع عملی دولت محترم که در چند ماه گذشته نیز عملا بر آن اصرار داشته است، در خصوص عدم توانایی حمایت مالی و اجرایی از حداکثر بیست قهرمان ملی که می توانند مدعی کسب مدال در المپیک برزیل باشند، ارزشمند ترین رفتاریست که دولت محترم در برابر خواست و انتظار میلیون ها نفر از مردم علاقه مند به کسب موفقیت در مسابقات المپیک برزیل، می تواند داشته باشد. مطمئن باشید مردم شریف ایران در صورت اعلام صادقانه و صریح چنین مواضعی، موقعیت مسئولین محترم دولت را درک نموده، و قدردان این رفتار صادقانه خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۲-۱۵ ۱۸:۴۷

متاسفانه فقط عوام فريبي . اخه چقدر ديگه مي طلبيد تا راضي شويد تمام بودجه دولت دارد صرف شماها ميشود

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۱۵ ۲۰:۴۱

دمت گرم اقارسول

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۱۶ ۱۱:۰۸

نميدونم چرا هميشه کشتي گيرها احساس ميکنند تافته جدابافته هستند. شايد چون با فوتبال خودشون رو مقايسه مي کنند يا شايد چون در المپيک قبل 3 مدال طلا گرفتند. البته کمبودها در همه رشته هاي ورزشي هست اما دقيقا رشته هاي مدال اور المپيکي که نام برده هميشه بيشترين بودجه رو دريافت کردند و ميکنند. مسئله اصلي کمبود پوله که شرايط رو با زمان قبل از المپيک لندن متفاوت کرده. اما به هرحال خادم اشتباه کرده اين نامه لحن خيلي تند و کنايه‌آميزي داره و در ضمن رفتاري کاملا بچه‌گانه هست و خوبه که اقاي خادم بگه با نوشتن اين نامه دقيقا به چه نتجه اي قراره برسه؟ ايا اين رفتار به نوعي فرافکني از نتيجه نگرفتن در المپيک ريو ست؟ چرا فرضا رئيس فدراسيون تکواندو همچين کاري نمکينه؟ چون ميدونه در ريو نتيجه ميگيره. اما خادم داره به نوعي فرافکني ميکنه و الا حداقل ميشد نامه رو رسانه اي نکرد.

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۱۶ ۱۸:۲۲

لطفا بفرماييد از چه اندازه مبلغي بيشترين بودجه رو ميگيرن ؟ ورزش اول از 1 ميليارد بودجه ميگيره / مردم 1 ميليارد يا کمي بيشتر يا کمتر خرج يه مسافرت براي تيم کشتي

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۱۶ ۱۶:۵۰

دقيقا كشتي گيرا تافته جدا بافته هستند جون آ بروي ورزش كشور تو المپيك هستند