دبیر علمی نشست هماندیشی صاحبنظران و پژوهشگران برتر گفت: افقها و تدابیر فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در 4 کمیته تخصصی و تحت نظر کمیته علمی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در نشست یک روزه مورد بررسی و نقادی قرار میگیرد.
عادل پیغامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در تعامل با مراکز علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور در حال تهیه این الگوست و طی چند سال گذشته مقدمات لازم را بوجود آورده است.
وی از تدوین الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت سخن گفت و افزود: این الگو، بنیادیترین پایههای سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را شکل میدهد که در فرآیند تکمیل، تصحیح و نگارش است. حوزه اندیشکده عدالت با نگاهی فراموضوعی مسئله عدالت را در عرصههای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پیگیری، رصد و پایش میکند. به همین دلیل موضوع دومین نشست عدالتپژوهان کشور نقد و بررسی پیشنویسهای الگوی پایه ایرانی اسلامی پیشرفت از منظر عدالت تعیین شده است.
وی حوزههای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را چهار محور این نشست عنوان کرد و افزود: الگوی پایه عدالت در کمیتههای 4گانه افقها و تدابیر فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مورد نقد و بررسی کارشناسان و صاحبنظران قرار خواهد گرفت. عدالتپژوهان کشور علاوه بر آنکه در جریان نگارش فرآیند الگوی پایه قرار میگیرند به صورت مستقیم نظرات و نقادیهای خود را در نشست یک روزه هماندیشی صاحبنظران و پژوهشگران برتر بیان میکنند.
استادیار دانشگاه امام صادق (ع) ابراز امیدواری کرد که حضور اساتید، دانشجویان، استادیاران و عدالتپژوهان در این نشست یک روزه باعث شود بخشی از مسائل کاربردی حوزه عدالت به عرصه عدالتپژوهشی کشور تزریق شود و ادبیات علمی و کاربردی حوزه عدالتپژوهشی غنای بیشتری یابد.
انتهای پیام
نظرات