معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: ثبت اصفهان، به عنوان پایتخت صنایع دستی جهاد در دست پیگیری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان در شهرضا، جعفر صالحی شامگاه گذشته (چهارشنبه) در جلسه بررسی مشکلات شهرک صنایع دستی شهرستان اظهار کرد: یکی از مهمترین معضلات سفال و سرامیک شهرضا، خاک نامرغوب منطقه است و باید سرمایه گذاری لازم برای ارتقاء کیفیت آن تا حد استانداردهای جهانی انجام شود.
وی اضافه کرد: توان هنرمندان شهرضا بسیار بالا است، در حال حاضر بیش از 500 هنرمند فعال در این شهرستان حضور دارند که پیشبینی میشود این آمار بیش از سه هزار نفر باشند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که میتواند فعالیتهای هنرمندان شهرضا را سازماندهی و هدایت کند، ایجاد خانه صنایع دستی شهرستان با محوریت هنرمندان آن است.
صالحی یکی از نیازهای مهم شهرستان شهرضا در حوزه صنایع دستی را ارتقاء وضعیت آموزشهای ارائه شده در حوزه صنایع دستی برشمرد و افزود: ارتقاء سطح عملکرد آزمایشگاههای سفال و سرامیک و ایجاد بانکهای عامل در خصوص صنایع دستی از جمله امکاناتی است که ظرفیتهای آن در شهرستان وجود دارد.
وی گفت: سفال و سرامیک شهرضا در آستانه جهانی شدن است و باید محوریت فعالیتهای انجام شده در حوزه صنایع دستی نیز بر اساس این هنر استوار باشد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان تصریح کرد: با جهانی شدن سفال شهرضا افراد علاقهمند و توریستها از سراسر کشور به شهرضا سفر میکنند، بنابراین باید امکانات و زیرساختهای لازم مانند هتلهای اقامتی توریست نیز در شهرستان ایجاد شود.
صالحی گفت: ثبت استان اصفهان به عنوان پایتخت جهانی صنایع دستی در دستورکار قرار گرفته و تاکنون 72 رشته صنایع دستی در آن شناخته و ثبت شده است.
انتهای پیام
نظرات